2777
2789
عنوان

خستم از زندگی🙂

92 بازدید | 5 پست

دلم میخواد دیگه زنده نباشم هرچی خوردم از دوست و رفیق بود همه کار برا همه دوستام هر وقت از دستم براومد کردم دلسوزی الکی و هزارران چیز دیگه از حق نگذریم (ی سری هاشونم) واقعا کارای زیادی برام کردن ولی چند وقت پیش با یکی از صمیمی ترین دوستام که کلا همه چیمون باهم بود بهش گفتم ببینم عکسه رد مثلا ی عکسی حالا گفت نه میخوای حتما واسه گسی بفرستی !!!! حالا ن عکس خودش بود ن چیزی 🙂گفتم واقعا برات متاسفم گفت باشه باش و دیگه ن پیامی ن چیزی باز برای بار هزارم ک هرربارر قهر میکنیم من میرم و سر صحبتو باز میکنم بهش فرداش پی دادم مث چی رفتار میکرد بام منی ک فقط اونو نگه داشته بودم اونجوری بام میحرفید بش گفتم میخوام برم دیگه درس بخونم همش میومد میگفت اره دیگ نباشیم پیام ندیم بهم و این حرفا منم گفتم‌اینو بگم شاید ب ارزوش رسید و درس خوند شاید منم ک باعث میشم قبول تشه در صورتی که خدا شاهده هرکار ک میکردم فقط برای این بود ک درس بخونه همین الانم مطمعنم نمیخونه ولی خب خودم گفتم بزلر بگم میرم در صورتی ک دوست داشتم باهم حرف بزنیم اخرش گفت باشه خدافظ با ی گل🙂🙂دیگه هم ن پیامی ن چیزی تولدشم بود چند روز پیش میخواستم بش تبریک بگم‌ولی بعد این رفتارش غرورمو برای صد هزارمین بار دیگه نشکوندم فقط اینو میدونم بدونید شما هم ادما تنهایی راحت ترن همیشه و همه جا تنها باشن بهتره اگرم با کسی دوستن صمیمی و وابسته نشن ب کسی برد کردن فقط دوست عادی🙃🙃حالم از هرجی دوست و رفیقه ب هم میخوره دیگه 

ببین بخدا تو یه دنبایی داریم زندگی میکنیم که نمیشه روی هیچ آدمی برای هیچچیز حساب کرد.ما فقط خودمونو ...

درسته اگرم خدا بخواد و امسال قبول شم برم دانشگاه ب هیچ وجه با کسی صمیمی نمیشم فقططط در حد دوست خواهم موند همین🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید