2821
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرشوهرم بهم گفت یکم وزنتوبیارپایین زنیکه سلیطه

عزیزم به حرف دور و وری ها گوش نکن من یه مدت لاغر بودم میگفتن چرا چوبی اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام واقعا فقط دنبال حرفن توهم خودتو اذیت نکن بخاطر حرفش

اخه ب اون چه ؟ مگه چند کیلویی  والا لاغرم باشی یه چیز دیگه میگن این مردم همیش ...

۷۳عزیزم 

همینوبگوبخدادیشب اینقدر گریه کردم صدبارم به شوهرم گفتم به مادرت هیچ ربطی ندارررره اونم گفت باشه نداره

۷۳عزیزم  همینوبگوبخدادیشب اینقدر گریه کردم صدبارم به شوهرم گفتم به مادرت هیچ ربطی ندارررره اون ...

خیلی هم وزنت زیاد نیست شاید توپر هستی ولی میوه و اینا بخور که گرسنه نمونی

۷۳عزیزم  همینوبگوبخدادیشب اینقدر گریه کردم صدبارم به شوهرم گفتم به مادرت هیچ ربطی ندارررره اون ...

وا خدا شفا بده ۷۳ زیاده ؟ 

بمنم میگن نی قلیون   بهرحال باید کلا نطق کنن حرف نزنن میگیم لالن

خیلی هم وزنت زیاد نیست شاید توپر هستی ولی میوه و اینا بخور که گرسنه نمونی

فقط رون وبازودارم پهلووشکم ندارم اصلا

سعی میکنم میوم بخورم ولی بازضعف میکنم الان یه سیب خوردم فقط لایه لیوان دمنوش دیدم دارم غش میکنم فشارم افتاده سریع نصف کیک ویه دلمه کوچیک گذاشتم دهنم گفتم غش نکنم توخونه کسی نیس 🖤🥺😞