2777
2789

پیش یکی انجام دادم خواستگار۱۳سالم ک دوسم داشت اومدخواستگاری و رفتم سرکتاب کردم گفت یکی ازطرف خانواده شمامخالف و منم باورنمیکردم و اخرسرخودم جوابش کردم😑

خدایاشکرت...❤️

اعتقاد ندارم

اما گاهی وقتا واسه دلگرمی خودم و آروم شدن سراغ این چیزا میرم ولی اعتقادی ندارم

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه کسی ک انجام میده وارد باشه،خیلی حرفاش درسته

پیش یکی رفتیم گفت همسرت تو ۱۴ سالگی خطر مرگ از بیخ گوشش گذشته

دقیقا همچین اتفاقی تو همون سن براش افتاده بود

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

اگه کسی ک انجام میده وارد باشه،خیلی حرفاش درسته پیش یکی رفتیم گفت همسرت تو ۱۴ سالگی خطر مرگ از بیخ ...

جدی؟؟ حرفای دیگشم درست بود؟

میشه بهم معرفیش کنی؟؟

جدی؟؟ حرفای دیگشم درست بود؟ میشه بهم معرفیش کنی؟؟

فوت شده

یه مرد مسن بود

به همسرم گفت درد کمر داری(داره واقعا)

گفت تو دلت هیچی نیس زود خشمگین میشی

گفت حروم بت نمیسازه،یه شاهی حروم بدست بیاری چند برابرشو پس میدی

آره حرفاش درست بود

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

چندماهه دونفرازفامیلای مختلف قراربودبیان خواستگاری ولی نشد مامانم به اصرارخالم رفت گرفت گفت ۳ماهه بختشوبستن

پول میخواست بازکنه خودم گفتم بیخیال بااینکه میدونم جادوواینچیزاواقعیه ولی نمیدونم چراقلبن نمیتونم اعتمادکنم

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه