2821
2789
چ حیف ک مرد😭

آره خدا بیامرزش

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

چندماهه دونفرازفامیلای مختلف قراربودبیان خواستگاری ولی نشد مامانم به اصرارخالم رفت گرفت گفت ۳ماهه بخ ...

واقعااا!😢

منم مشکلم همینه ک خواستگارای زیادی دارم اما میرن و دیگ نمیان..با اینکه همون بار اول ک میان میپرسن دوباره کی بباییم اما نمیان حتی اگ سطح پایین تر از خودم باشن

چن نفر گفتن بختت بستس و از این حرفا اما نمیدونم کی راست میگع کی دروغ!😖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ب خواب خیلی اعتقاددارم..ی هفته قبل اینکه بزنگن بخان بیان خواستگاری ی خواب دیدم ی زن حالت نیم رخ و ...

اره منم به خوابم اعتماد دارم،گاهی وقتا واقعیت رو از قبل میگع

واقعااا!😢 منم مشکلم همینه ک خواستگارای زیادی دارم اما میرن و دیگ نمیان..با اینکه همون بار اول ک می ...

جادوکه بختوببندن باعث میشه خواستگاردودل بشه اخرش بگه بیخیال برای منم خیلی جدی بودولی دو۳ماه شدنیومدن 

عوارضش برای تودتم باعث میشه توزندگی سردرگم بشی مثلازیادحوصله نداری کاری انجام بدی زیادسردردمیشی یا یه اعضای بدنت دردمیگیره یاخیلی فراموش کاربشی

ادم معتبرمیشناسی که رمال وجادوگرنباشه ازقران دعابرای بازشدنش بده بروحتما 

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
کدوم شهر عزیزم

تهران

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
جادوکه بختوببندن باعث میشه خواستگاردودل بشه اخرش بگه بیخیال برای منم خیلی جدی بودولی دو۳ماه شدنیومدن ...

خیلییی اذیت شدم سر این موضوع ب یکی دو نفر مراجعه کردم اما جواب نگرفتم یکی ام گف کلا طالعت اینجوره🤦‍♀️🤦‍♀️ب سختی ازدواج میکنی

شما چیکار کردین مشکلتون حل شد؟

خیلییی اذیت شدم سر این موضوع ب یکی دو نفر مراجعه کردم اما جواب نگرفتم یکی ام گف کلا طالعت اینجوره🤦‍ ...

گفتم که فعلاخودم بیخیالم اگه قسمتم باشه خودش میادفعلامامانم خیلی داره حرص میخوره دنبال یکی میگرده برای رفعش دعابگیره

خودم توهمین نی نی سایت دیدم میگفت سوره یاسین رو۴۰روزبخونین هدیه به حضرت زهراهرحاجتی داشته باشین قبول میشه امروز روز۲که دارم میخونم ایشالاحاجت روامیشم 

نیتمم اینه بختم بازشه یاادم خوب ودرست که به صلاحم باشه قسمتم شه

گفتم که فعلاخودم بیخیالم اگه قسمتم باشه خودش میادفعلامامانم خیلی داره حرص میخوره دنبال یکی میگرده بر ...

من خیلی ختم برداشتم و جواب نگرفتم😕🤦‍♀️

ان شاءالله حاجت روا شی💚 برای منم دعا کن