2777
2789
عنوان

رلم میگ...

434 بازدید | 31 پست

چن ماهیه باهمیم قصدش جدی بوده جوریک چنبار اسرار میکرد من ب مادرم درمورد رابطمون بگم مادرش خودش میدونه من بهش گفتم یکم ک بگذره بهش میگم پسره خوبیه تاحالا ازش چیزی ندیدم ولی امشب بهش گفتم فردا ب مامانم میگم بم گف فعلا نگو گفتمش من نمیتونم چیزیو از مامانم قایم کنم بم گفت ی لحظه حس متاهل بودن بم دس داد ترسیدم ی حالی شدم نمیدونم بم گف 2یا3روز میرم مشاوره فعلا باهم حرف نزنینم که فکرامو بکنم

بنظرتون میره یا میمونه؟🙂

خیلی دوسش دارم

من همون فرشتم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم والا.. انگار دو دله.. یا ترس کرده یا کلا منصرف شده.. اصن بهش پیام نده.. خودش که پیداش بشه مشخص میشه.. اگه منصرف شده باشه حتما میگه فعلا نگو تا بگذره بیشتر بشناسیم... ولی گول این حدفاشو نخور و بگو یا تموم میکنیم یا قطعی راجبش حرف میزنیم

...

بهش فرصت بده

خوبه که داره فکر میکنه و مشاوره میره معلومه پسر عاقلیه

اگه ازدواج هم نخواد کنه پس بنفع تو خواهد بود

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

منم ی رل داشتم همون روز اول گیرداد باید به خانواده هامون بگیم

تو بین اون ۳۰ نفر دوس پسری ک داشتم این اولی بود ک اینقد عجله داشت😐نکبت بهش گفتم بیا باهم دوست باشیم یه مدت گفت نهه

این چه حرفیه میخام زنم بشی نمیخام رل باشیم انگار فوش دادم😐😕😕میدونم زیاد آتش عشق من کورش کرده بود😌😶

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙