2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از عمل بینی 😭📸

| مشاهده متن کامل بحث + 81721 بازدید | 727 پست
فقط توروخدا رک باشین الکی نگین خوبه من اصن ناراحت نمیشم

تو اول بزار بعد این حرفو بگو چرا علافمون میکنی بابا

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی آمار جدید باید بدم به سازمان اعلام آماره چیه،بر اساس تاپیکای نی نی سایت که از هر ده نفر یازده نفر ...

بخاطر اینکه اینجا حرف دلشونو میزنن ولی چون شده تو واقعیت به روشون نمیارن که کسیم بگه

فقط خدا
باز که همه ناراضین

من حس میکنم دروغه اطراف من عمل میکننن تو همه راضییی

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:

گزارش نوش جونت

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
دوست گلم قصد بی ادبی ندارم پیشاپیش هم بایت اینکه اینو عرض میکنم عذر میخوام ازت فقط میخواستم بگم سعی ...

فداتشم من منظورم ایشون نیست

گلم شعورم میرسه

تو زبان ما ابرفرز میگن به چیزیکه خیلی تعجب آوره

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام