2454
2445
عنوان

پشیمونی بعد از عمل بینی 😭📸

35235 بازدید | 717 پست

سه هفته عمل کردم  از روز اول بینیم زشت شده بود الان یکم سربالاس و خیلی کوچیک کرده سرش گرده درست میشه ؟؟ کلا شکلمو عوض کرده کاش عمل نمیکردم 

بینیم استخونی بود از نیم رخ خیلی بد بود الان نیم رخ بینیمو خیلی قوس دار و زشت کردهو از جلو خیلی پهن  خدایااا کاش هیچوقت ناشکری نمیکردم😭😭😭😭😭😭😭

بزار

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد:شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید!برای شما نمی شود مرد.البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی،شبیه شماست اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند.او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها یا گهگاه سکوت او گوش داده ام.به خاطر اینکه او گل سرخ من است! 𓂀

😐🤦‍♀️

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

کو

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
2456

تقلیدی شده همه تاپیکا

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

فکر کنم تو نی نی سایت فقط من راضیم از بینیم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد:شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید!برای شما نمی شود مرد.البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی،شبیه شماست اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند.او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها یا گهگاه سکوت او گوش داده ام.به خاطر اینکه او گل سرخ من است! 𓂀

۱ ماهه دیگه به این روزت میخندی 

مامانم بینیش خیلی زشت بود خیییلی 

بعد ۱ ماه یکدفعه ای خوب شد 

با یه فریادِ غرق توی سکوت تو خودم بی سر و صدا میشکنم‌‌...!#قلب_بنفش_من💜#خدایا_شکرت💜و ناگهان خنده بر دهانم خشک شداین حسه معلق و خنثی از کجا نشات می‌گیرد؟کاش کسی نجاتم دهد.وگرنه این سیاه چال مرا در خود می بلعد...!
چرا هرکیو میبینم پشیمونهههه یعنی عمل نکنم؟🥲🥲

بهتره بگیم چرا هرکی چش ب جهان باز میکنه پا میشه عمل میکنه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بزار گلم الان خیلی زوده که بینی ات شکل قشنگ  خودشو بگیره صبر داشته باش 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم هادی ...♡ خیلی دستمو گرفته ❤🌱 هر وقت خواستی ی رو بهش بزن پیگیر کار هات میشه پیش خدا 💚 راستی :پرفایلم یکی از آرزوهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم 😘  خانم معلم آینده ام 👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤ ⚘ی شب خوابیدم بیدار شدم دیدم کاربریم ترکیده واسه چندتا عقده ایی  داعشی 😶 کاربری قبلیم @mooo45 🙂وزن فعلی ۴۸ وزن دلخواه ۶۰من ‌مطمعنم به هدفم میرسم 😎💪
2451