2777
2789

من خودم خیلی گذشت داره و زود آشتی میکنه کینه به دلش نمیگیره خیلی دوست دارم این اخلاقشو بر عکس خودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبوره🤦🏻‍♀️

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

عقل اقتصادی داره

من پارسال سر یه کاری که واجب نبود میخواستم طلا بفروشم اصلا واسم مهم نیست این چیزا ...ولی شوهرم نذاشت به زور پولشو جور کرد ولی نذاشت بفروشم

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

صداقتش اما خودم هم این ویژگی و خصوصیت رو دارم و دروغگو نیستم

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
2790
2778
2791
2779
2792