2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و قصد بارداری

1482 بازدید | 16 پست

سلام من ۳۵ سالم هست پریود های نامنظمی داشتم بعد از اون رفتم سونو که تشخیص pcos دادن (تنبلی تخمدان ) الان دو ماهه لتروزول و دوفامد مصرف میکنم ماه قبل با توجه به کیت اصلا دو خط پر رنگ نداشتم یعنی تخمک گذاری نداشتم؟ 

این ماه هم باید اقدام کنم گفت بعد از سه ماه اگه نتیجه نگرفتید دوباره بیا 

کسی بوده با این قرص ها نتیجه گرفته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم دوماه لتروزول خوردم باردار نشدم این ماه برای امپول هم تجویز کرده😢

به من آمپول نداد فقط لتروزول و دوفامد و متفورمین چقدر به کیت میشه اعتماد کرد شما چه روزهایی اقدام میکنید 

چه قرصی ؟

واسه تنبلی بهم قرص پروژسترون داد مصرف کردم پریود شدم. الان نامنظم شده بود پریودم دکترم سونو فرستاد باز تنبلی قرص پروژسترون نوشت مصرف میکنم منظم میشم. 

دخترم 16 ماهشه دکترم گفت چون تنبلی داری دوسالش شد یدونه دیگه بیار سنت بره بالا سخت باردار میشی ولی من فعلا نمیخوام 

به من آمپول نداد فقط لتروزول و دوفامد و متفورمین چقدر به کیت میشه اعتماد کرد شما چه روزهایی اقدام می ...

عزیزم من دوماه اول فقط لتروزول و متفورمین خوردم باردار نشدم

این ماه رفتم لتروزول داد گفت از روز سوم پریودت شبی دوتا بخور

و روز پنج و هفت سیکلت آمپول سینال اف تزریق کن

بعدش ۱۴سیکلم قراره برم پیشش سونوی واژینال که ببینه فولیکولام بالغ شدن یا نه

من بعد تموم شدن پریودم یک شب در میون اقدام میکنم

تنبلی تخمدان من خفیفه😢

ولی با این حال نمیدونم چرا باردار نشدم

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
واسه تنبلی بهم قرص پروژسترون داد مصرف کردم پریود شدم. الان نامنظم شده بود پریودم دکترم سونو فرستاد ب ...

خدا نگهدار دختر گلت باشه منم یه پسر دارم ولی میخوام دوباره باردار شم سنم۳۵ هست دیر میشه

عزیزم من دوماه اول فقط لتروزول و متفورمین خوردم باردار نشدم این ماه رفتم لتروزول داد گفت از روز سوم ...

مال من‌شدید هست ولی آمپول و سونو ننوشت بهش بگم یا بمونم این ماه هم اقدام کنم اگه نشد برم پیشش؟

مال من‌شدید هست ولی آمپول و سونو ننوشت بهش بگم یا بمونم این ماه هم اقدام کنم اگه نشد برم پیشش؟

این ماه هم اقدام کن عزیزم

انشالله که باردار میشی

اگر خدایی ناکرده نشدی اینبار که رفتی پیشش بگو

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16