2777
2789
عنوان

ازمون

79 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من یبار دمو تی تی سی دادم و قبول نشدم . خیلی حس بدی گرفتم دلم نمیخاد دوباره تی تی سی بدم ولی همه ی همکلاسیام دارن درس میدن تو آموزشگاه خودمون چیکارکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم چه مدت طول کشید تا به این سطح برسی و کلاس تیتیسی شرکت کنی؟ 

من چند سال کلاس زبان رفتم اما بینشون وقفه افتاده و تا آخر نرفتم 

اما سطحم متوسط رو به بالاست که بخاطر وقفه و فرار بودن زبان یکم فراموشم شده 

حالا خیلی دوست دارم باز ادامه بدم زبان و بعد تی تی سی اما دیگه نمیدونم از کجا شروع کنم ....ی دوره هایی هست که تا دیپلم زبان از مبتدی ۲ سال طول می‌کشه نمی‌دونم مناسبن این دوره ها؟؟؟؟ 

ممنونم ازت اگه راهنماییم کنی 🌹

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

عزیزم من خودم از first friend ۲ شروع کردم ترم دوش . از تیر ۱۳۹۵ الان رسیدم ب اینجا . بدون وقفه یعنی مریض میشدم میرفتم کرونا گرفتم خودم دوسه جلسه ک غیبت داشتم و خوندم و فاینال مو دادم . واسه شما میتونی از کلاس زبان واسه کلاس های فشرده بپرسی . ولی نمیدونم چطوری هست بپرس راهنماییت کنن ولی اگه میتونی تعیین سطح بده همرو مرتب برو کلاس عادی 

عزیزم من خودم از first friend ۲ شروع کردم ترم دوش . از تیر ۱۳۹۵ الان رسیدم ب اینجا . بدون وقفه یعنی ...

اره خودشون هم گفتن با تعیین سطح میتونی ادامه بدی 

بنظرم واسه تعیین سطح باید زبانو بخونم قبلش؟؟ 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

تعیین سطح یک مکالمه و آزمون کلیه ک درباره هر چی یاد داری هست . نمیدونم با خوندن میتونی کاری بکنی یا ن مثلا من یک ترم و خودم ب داداشم یاد دادم تعیین سطح داد رفت یک ترم بالاتر ولی اینکه چند ترم بری جلو زمانبر هست