2821
2789
عنوان

ازمون

79 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من یبار دمو تی تی سی دادم و قبول نشدم . خیلی حس بدی گرفتم دلم نمیخاد دوباره تی تی سی بدم ولی همه ی همکلاسیام دارن درس میدن تو آموزشگاه خودمون چیکارکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگم چه مدت طول کشید تا به این سطح برسی و کلاس تیتیسی شرکت کنی؟ 

من چند سال کلاس زبان رفتم اما بینشون وقفه افتاده و تا آخر نرفتم 

اما سطحم متوسط رو به بالاست که بخاطر وقفه و فرار بودن زبان یکم فراموشم شده 

حالا خیلی دوست دارم باز ادامه بدم زبان و بعد تی تی سی اما دیگه نمیدونم از کجا شروع کنم ....ی دوره هایی هست که تا دیپلم زبان از مبتدی ۲ سال طول می‌کشه نمی‌دونم مناسبن این دوره ها؟؟؟؟ 

ممنونم ازت اگه راهنماییم کنی 🌹

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

عزیزم من خودم از first friend ۲ شروع کردم ترم دوش . از تیر ۱۳۹۵ الان رسیدم ب اینجا . بدون وقفه یعنی مریض میشدم میرفتم کرونا گرفتم خودم دوسه جلسه ک غیبت داشتم و خوندم و فاینال مو دادم . واسه شما میتونی از کلاس زبان واسه کلاس های فشرده بپرسی . ولی نمیدونم چطوری هست بپرس راهنماییت کنن ولی اگه میتونی تعیین سطح بده همرو مرتب برو کلاس عادی 

عزیزم من خودم از first friend ۲ شروع کردم ترم دوش . از تیر ۱۳۹۵ الان رسیدم ب اینجا . بدون وقفه یعنی ...

اره خودشون هم گفتن با تعیین سطح میتونی ادامه بدی 

بنظرم واسه تعیین سطح باید زبانو بخونم قبلش؟؟ 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

تعیین سطح یک مکالمه و آزمون کلیه ک درباره هر چی یاد داری هست . نمیدونم با خوندن میتونی کاری بکنی یا ن مثلا من یک ترم و خودم ب داداشم یاد دادم تعیین سطح داد رفت یک ترم بالاتر ولی اینکه چند ترم بری جلو زمانبر هست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز