2777
2789

شوهرم ۹ صبح میره سرکار تا ۱۰شب وقتیم میاد حتی اگر کلیم به خودم برسم نمیگه خوشگل شدی اصلا ازم تعریف نمیکنه مثلا موهام قهوه ای روشن بود مشکی پرکلاغی کردم متوجه نشد تا خودم بهش بگم درین حد 😐قربون صدقه کههههه اصللااا 😐واقعا بنظر خودم زشت نیستم بد هیکلم نیستم که بگم بخاطر اینا دوسم نداره .درضمن ۱۱ سال تفاوت سنی داریم

http://eitaa.com/estand_esm

با اجازه استارتر💐کانال ارزانسرای هنریم تو ایتا. خوشحال میشم دیدن کنید. 

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردا همینن

اصلا توجه نمیکنن ابراز نمیکنن 

زن نیاز داره دیده بشه واقعا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏