2777
2789

ته دیگ فقط نون😒

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه چقدر خوب  باریکلا  به منم اموزش میدی

خواهش میکنم

اول سیب زمینی رو با رنده درشت( رنده معمولی ) رنده میکنی و بعد خوب بشور و بادستت روی سبد فشار بده آبش بره

بعداخل قابلمه روغن میریزی و سیب زمینی هارو داخلش میریزی ودر حد چند ثانیه تفت بده و خیلی کم در حد رنگ گرفتن سیب زمینی ها زردچوبه بریز بعد کف قابلمه صاف کن و روش کمی برنج بریز تا همه سیب زمینیهارو بگیره وروی سیب زمینی ها فشار بده و صاف کن و باقی برنج ها رو بریز و دم کن 

عالی میشه

خواهش میکنم اول سیب زمینی رو با رنده درشت( رنده معمولی ) رنده میکنی و بعد خوب بشور و بادستت روی سبد ...

چقدر خوب 

فقط چند تا سوال

اینکه روغن رو داغ کنم بعد سیب زمینی ها رو بریزم؟

یعنی سیب زمینی ها اصلاااا نباید اب داشته باشن؟

یه دونه سیب زمینی بزرگ کافیه؟

وقتی سیب زمینی ها رو تفت دادم یه لایه ی برنج که ریختم رو سیب زمینی بعد فشارش بدم و صافش کنم و بقیه ی برنج رو بریزم؟

چقدر خوب  فقط چند تا سوال اینکه روغن رو داغ کنم بعد سیب زمینی ها رو بریزم؟ یعنی سیب زمینی ها ...

نه نیاز به داغ کردن روغن نیست ولی برنج رو وقتی سیب زمینی شروع به سرخ شدن کرد اضافه کن

مقدار سیب زمینی بستگی به کف ظرفت داره اندازه ای باشه که کل ظرف لایه سیب زمینی باشه

سیب زمینی هم درحدی که آب که شستی بره کافیه نیاز به خشک کردن نداره

بله آخری رو همون جوری بریز