2777
2789

سلام دوستان 

من 19 سالمه خواستگارم 30 

پسره خونه ماشین شغل داره امــــــــــا اصلا به دلم نمیشینه و خانوادم منو مجبور به ازدواج کردن امروز ازمایش دادیم متاسفانه خونمون به هم خورد اما اصلا نمیتونم قبولشون کنم امروز همه دیت تو دست هم پچ پچ میکردن منم اصلا به این پسره محل نمیدادم چن بار اشکم در اومد حتی از رفتارمم یه خانم متوجه شد که ازدواجم به اجبار هس . 😭

الان خودم نمیتونم بعش بگم که دوست ندارم زشته چون خانواده ها میفهمن میخوام یه نفر دیگه یه چیزی بهش بگه که پا پس بکشه اما نمیدونم چـــــــی بگه که اقا دست از سر من برداره ...😕😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زوده به پسره بگو من خوشم نیمده ازت 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم امروز با خانوادم بحث داشتم گفتم مگه گوسفندم حس نداشته باشم نمیخامش شده زنگ میزنم پسره و خانواد ...

امان از این خانواده ها واقعا سخته ادم باید کنار یکی باشه بهش حس خوب بده ارامش داشته باشه 😣

به خودش رو راست بگو که دوسش نداری هم خودتو واونو نجات بده الان نمیگی فکر میکنه خجالت میکشی وروت بهش باز تیست وباهاش زیاد اشنا نشدی اینجوری هستی با خودش میگه بعد عقد خوب میشه بزار یه ذره پیش بریم ولی بری بگی حساب کار دستش میاد۱۱سال فاصله سنی خیله

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بگو مهریه رو بکن ۲۰۲۳ سکه تمام بهار ازادی قبول میکنم ازدواج کنیم

این چیزا نمیشه ایراد گرفت گفتم که به اجبار هس و خانوادم هر طور شده قبول کردن و قبول میکنن پس باید یه نفر به پسره یه چیزی بگه بره رد کارش 

اگه واقعا نمیخواییش بدون خودت عذاب میکشی هیچی یه عمرم اونو عذاب میدی 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
به خودش رو راست بگو که دوسش نداری هم خودتو واونو نجات بده الان نمیگی فکر میکنه خجالت میکشی وروت بهش ...

اره دقیقا امروز هم میگف خجالتی هستی 😑

خودمم میخوام تا هنوز همه خبر دار نشدن کار و تموم کنم 

اگه واقعا نمیخواییش بدون خودت عذاب میکشی هیچی یه عمرم اونو عذاب میدی 

میدونم عزیزم ولی من الان یه راه میخوام که اون پا پس بکشه ولی نمیدونم چطوری