2777
2789

خودم بی دلیل بود, دائم بالا نیاوردم, بی قراری شدید داشتم نمیتونستم یه جا بشینم, الانم دوباره استرس دارم با شدت کمتر

برای سلامتی امام زمان صلوات

وقتی ک هرچی زور میزنم باردار نشدم هنوز و خانواده شوهر خدانترس هی تهدید میکنن شوهرتو زن میدیم از فرط دلشکستگی و ناراحتی ب گریه افتادم😭💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس برای کنکور و امتحانات نهایی . شب کنکور ک ساعت ۳ خوابیدم واسه دروس تخصصی هم بالا می‌آوردم الامم ...

چه رشته ای بودی؟ چی اوردی الان؟ 😍

الان يه دوسال شده يه گره افتاده تو زندگيم همه چي از دست دادم خيلي ناراحتم دوستم همش زنگ ميزنه از زن ...

اخ منم همه استرسام بخاطر مقایسه کردن خودم با دیگران, خیلی بده این رفتار

برا هر چی که فکرشو کنی تو زندگیم استرس کشیدم 

از بچگیم خونوادم خیلیییی میترسوندنم 

از همون موقع فکر کنم ریشه گرفته این اضطرابم 

همش حس میکنم باید به همه جواب پس بدم و همیشه ترس و استرس 

زندگیم مفتم نمی ارزه با این حالم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
وقتی ک هرچی زور میزنم باردار نشدم هنوز و خانواده شوهر خدانترس هی تهدید میکنن شوهرتو زن میدیم از فرط ...

اخی ایشالا خدا یه نی نی بده, نا امید نشو یکی از اقوام بعد ده سال بچه دار شد الانم دخترش پزشک 

اخی ایشالا خدا یه نی نی بده, نا امید نشو یکی از اقوام بعد ده سال بچه دار شد الانم دخترش پزشک 

انشاالله ممنونم عزیزم انشالله لطف خدا شامل حال من بشه خیلی داغونم😔💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
استرس اینو دارم بچم دختر شه همه فک و فامیل شوهر میزنن سرم خصوصا خود خانواده شوهر خداکنه اینبار پسر ش ...

قبل اینکه دختر شه دعا میکنم سالم باشه, بعد دختر و پسر نداره, اگه خودتم میگی خدا کنه دختر شه دیگه مردم چی بگن, دختر هست از هزار تا پسر بهتر و موفق تر,

برا هر چی که فکرشو کنی تو زندگیم استرس کشیدم  از بچگیم خونوادم خیلیییی میترسوندنم  از هم ...

چرا روان شناس یا روانپزشک نمیری؟ خیلی کمکت میکنه