2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیرخشک لیدی میل بخور خوبه من یه ماه خوردم یه کیلو اضافه کرد بچه. م

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
شیرخشک لیدی میل بخور خوبه من یه ماه خوردم یه کیلو اضافه کرد بچه. م

عزیزم لیدی میل ویتامین و اینام داره 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
عزیزم لیدی میل ویتامین و اینام داره 

روش که نوشته داره خیلی ویتامینا رو 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

من هفته سی و دومم الان برم سونو دفعه ی بعد باید کی برم؟ 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
روش که نوشته داره خیلی ویتامینا رو 

مرسی عزیزم 🥰❤

من هفته سی و دومم الان برم سونو دفعه ی بعد باید کی برم؟ 

منم تو سی و دو هستم هنوز نرفتم یعنی از 18هفته دیگه نرفتم الان بری یکی. هم 36یا37باید بری

منم تو سی و دو هستم هنوز نرفتم یعنی از 18هفته دیگه نرفتم الان بری یکی. هم 36یا37باید بری

ممنون عزیزم دکتر گفت هفته سی و چهار بهتره بری ولی خب دلم میخواد ببینم وضعیتش چطوره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

چن تاقوطی بخورم؟

من کلا یکی خوردم

فقط طعم توت فرنگی شو نخر. اصلا خوب نیست موز. و. کاکائو  بهتره