ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 عنوان مفید نیستم 304 بازدید | 34 پست مفید نیستم و سردرگمم چکار کنم مفید باشم یه خانم خانه دار و بچه زیریسال دارم ولی ن کار خونه میکنم ن غذا درست میکنم نه بچه داریم نرماله نه زندگی میکنم هزارتا مریضی هم دارم یه هفتس اومدم خونه مامانم بچمو نگه داره خودم عرضه ندارم ... کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲 1401/11/10 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43865 قهر ک نیومدی ..؟؟من بدتر از توام ی دستپختم ندارم حداقل خودم ب خودم امیدوار باشم
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38905 وا دختر پدر مادرتیخانم شوهرتیمادر بچه ات هستی صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 خب چرا کارای خونتو نمیکنی به خاطر مریضیته? نمیدونم چ مرگمه روحی مریضم بیشتر جسمیم مریض و بی جونم کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
دختر_کوچولوی_تنها عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 976 بنظرم شاید انگیزه نداری ؟ یا افسرده ای ؟ کمی ورزش کن رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 قهر ک نیومدی ..؟؟ من بدتر از توام ی دستپختم ندارم حداقل خودم ب خودم امیدوار باشم ن بابا قهر نیاومدم کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43865 وا دختر پدر مادرتی خانم شوهرتی مادر بچه ات هستی اون گزینه سوم سخت ترین کار دنیاست . افرین ک یاد آور شدی.اسی هیچ کس جز تو انقدر قدرتمند نیست ک برا بچه ات مادری کنه
دختر_کوچولوی_تنها عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 976 نمیدونم چ مرگمه روحی مریضم بیشتر جسمیم مریض و بی جونم طبعت سرد نیس؟ چند کیلویی رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 بنظرم شاید انگیزه نداری ؟ یا افسرده ای ؟ کمی ورزش کن اهوماز ورزش کردن حالم بدتره کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43865 ن بابا قهر نیاومدم خوب خدارو شکر . من الان داشتم تلفنی ب مامانم میکفتم هر روز بدتر از دیروز میشم . من از افسردگیمم هست
دختر_کوچولوی_تنها عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 976 منم بعد بچه مثل تو بودم ولی کم کم خوب شدم رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 طبعت سرد نیس؟ چند کیلویی اره سرده نمیدونم اخرین بار ۷۲ کیلو بودم ولی الان روز ب روز لاغرترممممم هیچی نمیخورم کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
دختر_کوچولوی_تنها عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 976 اره سرده نمیدونم اخرین بار ۷۲ کیلو بودم ولی الان روز ب روز لاغرترممممم هیچی نمیخورم قدت چنده رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون