2821
2789
عنوان

مفید نیستم

304 بازدید | 34 پست

مفید نیستم و سردرگمم 

چکار کنم مفید باشم 

یه خانم خانه دار و بچه زیریسال دارم 

ولی ن کار خونه میکنم ن غذا درست میکنم نه بچه داریم نرماله 

نه زندگی میکنم هزارتا مریضی هم دارم 

یه هفتس اومدم خونه مامانم بچمو نگه داره خودم عرضه ندارم ...

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا کارای خونتو نمیکنی به خاطر مریضیته?

نمیدونم چ مرگمه روحی مریضم بیشتر جسمیم مریض و بی جونم

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

بنظرم شاید انگیزه نداری ؟ یا افسرده ای ؟ کمی ورزش کن

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   
قهر ک نیومدی ..؟؟ من بدتر از توام ی دستپختم ندارم حداقل خودم ب خودم امیدوار باشم 

ن بابا قهر نیاومدم

نمیدونم چ مرگمه روحی مریضم بیشتر جسمیم مریض و بی جونم

طبعت سرد ‌‌نیس؟ چند کیلویی 

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   
بنظرم شاید انگیزه نداری ؟ یا افسرده ای ؟ کمی ورزش کن

اهوم

از ورزش کردن حالم بدتره

منم بعد بچه مثل تو بودم ولی کم کم خوب شدم 

طبعت سرد ‌‌نیس؟ چند کیلویی 

اره سرده نمیدونم اخرین بار ۷۲ کیلو بودم ولی الان روز ب روز لاغرترممممم هیچی نمیخورم 

اره سرده نمیدونم اخرین بار ۷۲ کیلو بودم ولی الان روز ب روز لاغرترممممم هیچی نمیخورم 

قدت چنده