2821
2789
عنوان

مفید نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
نمیدونم چ مرگمه روحی مریضم بیشتر جسمیم مریض و بی جونم

عزیزم اول برو یه ازمایش بده دلیلشو بفهم شاید کمبود ویتامین خاصی رو داری بیحالی یا کمخونی شدیدی داری بی دلیل ک بیحال نیسی علتشو پیدا کن 

اون گزینه سوم سخت ترین کار دنیاست . افرین ک یاد آور شدی. اسی هیچ کس جز تو انقدر قدرتمند نیست ک ب ...

کاش منم بتونم....

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب خدارو شکر . من الان داشتم تلفنی ب مامانم میکفتم هر روز بدتر از دیروز میشم . من از افسردگیمم هست& ...

😭هیچی خوشحالم نمیکنه مامانمم نمیاد خونمون بمونه برم دکتر اخه اینا شهرستانن دکتر خوب نیست 

دلم مسافرت بدون بچه میخاد کسی نمیگیره بچمو

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
عزیزم اول برو یه ازمایش بده دلیلشو بفهم شاید کمبود ویتامین خاصی رو داری بیحالی یا کمخونی شدیدی داری ...

بالاتر گفتم چرا نمیرم دکتر بخون

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

برای بعد زایمان هست این حالاتت طبیهیه

فقط پیش همسرت حرفهایی ک اینجا زدی و نزن ...

قرص اهن و ویتامین ب بخور

اوکی میشی منم مثل شما بودم الان همسرم اگ کمکم نکنه تو کارای خونه نمیتونم واقعا جوم ندارم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگ من پیشت بودم نی نی تو بزرگ میکردم🥺🥺🥺 من نی نیییی میخامممم

انشالله گیرت بیاد عشقممممم

اره سرده نمیدونم اخرین بار ۷۲ کیلو بودم ولی الان روز ب روز لاغرترممممم هیچی نمیخورم 

من اوضاعم مثل شماست با وزن ۵۲

خیلی بی حالم شوهرم باهام درددل نمیکنه منم حرف میزنم میگه خستم یا میگه تو مشکل داری و....

❤️‍🩹
کاش منم بتونم....

چطکر مگه عزیزم؟

بچه ندارین؟

اگه ن ان شاالله ک خدا عنایت کنه . اما خیلی سخته خیلی خیلی خیلی .فقط اینو از من بعنوان خواهر یادگاری نگه دار ان شاالله هر وقت زایمان کردی اگه ی درصد دیدی غمگینی برو پیش پزشک وگرنه مث من و این خانم اسی و خیلی های دیگه افسردگی بعد از زایمان تو روحت میمونه و داغون میشی 

چطکر مگه عزیزم؟ بچه ندارین؟ اگه ن ان شاالله ک خدا عنایت کنه . اما خیلی سخته خیلی خیلی خیلی .فقط ای ...

من بچه دار نمیشه عزیزم

خدا به شما و بقیه مادرها سلامتی و قدرت بده

خدا حفظ تون کنه

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

😭هیچی خوشحالم نمیکنه مامانمم نمیاد خونمون بمونه برم دکتر اخه اینا شهرستانن دکتر خوب نیست  دلم ...

عزیزم من تو توزادیه بچم یبار رفتم خونه خواهر شوهرم. کار بانکی داشتم .بچه موند پیششون وقت زدم بیرون انقدر داغون بودم ک ارزو میکردم بتونم بچه رو ول کنم و همون لحظه بجای بانک  بی خبر بذارم و برم شهرستان . اینا عزیزم افسردگی بعد از زایمانه . ان شاالله بچت یکسالش ک بشه دیگه راه میفته و میشه پاله خیابون گردیت پایه بازار رفتن 😍پایه خوش گذرونیت عزیزم . منم شهر غریبم هیچ کسو نداشتم بچمو بگیره . ی روزایی ن صبحانه میرسیدم بخورمن ناهار و ن میرسیدم شام بذارم . حتی چای درست میکردم یادم میرفت بخورم.. هیچ کسو نداشتم هیچ کس 😔

ولی الان بچم ی سال و ۹ ماهشه . از یسالگیش راه افتادیم باهم تو پارکا خیابونا بازار .. حالم بهتر شد عزیزم . ولی چون از اول پی افسردگیمو نگرفتم هنوز روحم مریض یکم