2777
2789
عنوان

پسر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 25 پست
@نی_نی_یار_پنج    

این که نمیتونه کاری انجام بده

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحم کنه واقعا ابجی  تو که شوهرت داری میگی بچه ننه نیس اینجوریه  بخدا لیاقت زن ندارن ...

تو چند سالته که انقدر خوب بلدی جواب بدی؟؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
خب تو چرا زنش شدی؟

آخه آدم چمیدونه فرداش قراره چه اتفاقی بیوفته.کلی از خودشون و خانواده و مرام و مردونگی و زن‌داریشون تعریف میکنن،کلی مخ میزنن بعد دو روز که از زندگی میگذره آدم میفهمه چه خبر بوده....البته هر کس ایراد خودشو داره درسته....ولی کسیکه میخواد همش با مادرش یا خونوادش باشه دیگه زن میخواد چیکار؟

به بعضیا هنوز تفهیم نشده که اگه ازدواج کردی اولویت همسرته (چه مرد،چه زن) نه مادر پدر و خونوادت.

آخه آدم چمیدونه فرداش قراره چه اتفاقی بیوفته.کلی از خودشون و خانواده و مرام و مردونگی و زن‌داریشون ت ...

نه دیگه بهتره که ی مدن کنار هم زندگی کنن مثلا در حد نامزد 

به هر حال میشه پیشگیری کرد

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد
۱۹ 😂💔

وااااای ماشاا... دختر معلومه از اون سیاست دارایی.من که شوهرم تازه برادرش هم فوت کرد دیگه بدتر همش پیش خونوادشه.بهش گفتم من فقط همخونه یا دوست دخترتم. خونوادت نیستم و تو حق داری پیش خونوادت باشی میگه چه تلخی تو.میگم از تنهایی دق کنی زهرمار میشی دیگه.ولی دمت گررررررم تو خیلی خوب گفتی بهش

وااااای ماشاا... دختر معلومه از اون سیاست دارایی.من که شوهرم تازه برادرش هم فوت کرد دیگه بدتر همش پی ...

نه اصلا سیاست ندارم اجی زورم فقط به زبونمه هر چی به ذهنم برسه میگم 😂😂 اگه سیاست داشتم که با پنبه سرشو میبریدم رام خودم میکردمش 

چقد حرصم میگیره از مردای اینجوریییی 

ابجی دفعه بعدی بهش بگو میخای غذاتم برو اونجا بخور جاتم بنداز همونجا برو بخواب 

اگه به روزی ننه باباشون پیر شدن نبودن اون وقت ادم میشن 😐

اینا فعلا درست شدنی نیستن

دیگه سرش غر نزن خودتو سرگرم کارای دیگه کن با خودت وقت بگذرون و خوش بگذرون..وقتی ببینه بهش محتاج نیستی میاد سمتت 

قربونت برم ابجی ولی از شانسم یهویی جواب اومد تو ذهنم گفتم 😂😂

نه اصلا سیاست ندارم اجی زورم فقط به زبونمه هر چی به ذهنم برسه میگم 😂😂 اگه سیاست داشتم که با پنبه س ...

از دست تو شیطون بلا😂😂🥰🥰😘😘😘😘 از اون دخترای خوردنی هستیااااا 

رفیقت بودم ولت نمی‌کردم ماشاا... شیرینی زیاااد

از دست تو شیطون بلا😂😂🥰🥰😘😘😘😘 از اون دخترای خوردنی هستیااااا  رفیقت بودم ولت نمی‌کردم ما ...

😂😂😂😂❤❤❤

فدات ابجی گلم نظر لطفته 🤣🤣🤣❤❤

آره کاش تو رده سنی شما بودم خیلی خوب میشد ولی حیف که نیستم 😂😂 شما تاج سری اجی جونم 😍