2777
2789
عنوان

پسر بچه ننه

288 بازدید | 25 پست

اومده میگه فک نکنی مامانمو میزارم کنار بخاطرت 

خاهر هامم خط قرمز من هستن 😐

منم بهش گفتم خانواده که جای خود دارد

ولی من حتی تو رو نمیام بزارم جای خوراکی هام و گوشیم و اهنگام و حتی گرد و خاک معلق در هوا 😐🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینه  نمیدونم چرا ایناکه از شیر مادرشون سیر نشدن میان زن میگیرن

خب تو چرا زنش شدی؟

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد
خانوادم.  بچگی خریت

🥲

لعنت

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد
باریکلاااا چه جواب دندون شکنی  بهش بگو تو زن گرفتنت چیه برو ور دل مامان و خواهرات والا

مرسی 😂❤ امیدوارم بفهمه که برام مهم نیس 

همون بخدا 

اصن اینجور ادما لیاقت زن ندارن

بخداااا  چرا وقتی میخان بچسبن به مامانشون زن میگیرن  زنو میخان چکار اصلااااا

وااااای خوووودا از دست این مردای لوس و مامانی.

حالا شوهر من بچه ننه نیست ولی هرروز حتی روزای تعطیل هم پیش خونوادش میره.شب برای شام میاد.بخدا از تنهایی افسردگی گرفتم.خدایی ازدواج کردنشون چیه دیگه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
وااااای خوووودا از دست این مردای لوس و مامانی. حالا شوهر من بچه ننه نیست ولی هرروز حتی روزای تعطیل ...

خدا رحم کنه واقعا ابجی 

تو که شوهرت داری میگی بچه ننه نیس اینجوریه 

بخدا لیاقت زن ندارن اینجور ادما 

همون بهتر که مجرد بمونن برن ور دل خانوادشون 😑

میشه نی نی یارو رو تک کنید من کار واجب دارم