نیار ، همون رو با کیفیت بزرگ کن و بفکر بهترکردن رابطه خودت و همسرت باش..
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
خودمم میگفتم نمیارم دیگه چون شوهر حساسی دارم.بیشترباربچم روخودم بود.ولی حرف اطرافیان اینکه درآینده پ ...
بچه انقدر در اینده دوست و رفیق پیدا میکنه ، بعدم بچه های چند سال اینده همشون مستقل بار میان ... صرف اینکه بخوایم بچه دوم رو بخاطر اینکه بچه اولمون تنها نباشه بدنیا بیاریم بنظرم کار درستی نیست .
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
آره کاردرستی نیست من اگه بیارم فقط بخاطر دخترمه.ک این اشتباهه.خودم توانایی روحم کمه.ولی بعضیامیگن ظل ...
وقتی با دید باز و کلی دلایل منطقی تصمیم بگیری مطمئن باش پشیمون نمیشی .. به حرف مردم هم توجه نکن .. شرایط و اوضاع روحی روانی عاطفی مالی خودتون رو بسنج ...