2777
2789

بیایین از تجربیاتتون بگین اینکه چه کاری کردین مفید بود و چه کاری نکردین و به نظرتون باید انجام می‌دادین؟ 

از اقدام تا زایمان بگین، من کلا توی چیزی که تجربه شکست خورده دارم می ترسم و وسواس پیدا می کنم، گفتم تجربیات و بخونم استرس و ترسم کمتر باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس استرس همش استرس همش میترسم موقعه ای ک دردم‌میگیره تنها باشم خیلیم‌موند تا وقت زایمان‌ها ولی از همین الان استرس دارم افسرده شدم‌دیگه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

والا از بس  استرس وترس داشتم ۹ ماه بارداریم زهر مار شد برام حیف لذت نبردم

منم دقیقا هر دفعه هم میرم آزمایش و سونو یه ریسکی رو توش نوشته،یه بار دیابت یه بار مسمومیت بارداری،جفت پایین،گاهی لکه بینی

فقط ترس و استرسه

دکترم گفت بعد کرونا و واکسن خیلی این موارد بیشتر شده

استرس استرس همش استرس همش میترسم موقعه ای ک دردم‌میگیره تنها باشم خیلیم‌موند تا وقت زایمان‌ها ولی از ...

خودت و با یه چیزی سرگرم کن مثلا سریال ببین یا پیاده روی کن.

منم دقیقا هر دفعه هم میرم آزمایش و سونو یه ریسکی رو توش نوشته،یه بار دیابت یه بار مسمومیت بارداری،جف ...

من احمق هر ۲۰ روز سونو میدادم.  همش باترس سرم میذاشتم روبالش   فکر  میکردم بچم یا مدفوع کنه یا خفه میشه یا. کیسه اب پاره میشه. بخدا. از بس ترس داشتم همیه اینا   روز آخر     که سونو دادم گفت مدفوع کرده بچه خفه شده.  کیسه پاره شده زود برو  سزاربن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
منم دقیقا هر دفعه هم میرم آزمایش و سونو یه ریسکی رو توش نوشته،یه بار دیابت یه بار مسمومیت بارداری،جف ...

همه آدما این استرسارو دارن منم خودم از اینا می ترسم، گفتم شاید کسی یه کارایی کرده براش بهتر گذشته

نه هنوز ولی تقریبا سه ماه باردار بودم و از دست دادمش خیلی عصبی بودم تو اون دوران، ترسم زیاده دوباره ...

اشکال نداره فدا سرت   منم دوتا سقط داشتم  بعدش اقدام کردم باردار شدم.   ولی باید دیگ فکر منفی وترس واسترس.  ازت دور کنی

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
خودت و با یه چیزی سرگرم کن مثلا سریال ببین یا پیاده روی کن.

اره باید سرگرم کنم خودمو 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭