2777
2789
ی املت درست کردم مامانم گفت غلط کردی واس خودت درست کزدی پسره من داشت میرفت مدرسه کره و مربا هورد تو ...

عزیز دل باید یه جورایی با مادرت کنار بیای.حتما یه مزیتهایی هم داره.ببین چه انتظاراتی ازت داره.سعی کن انجام بدی تا وقتی که مستقل بشی.چاره ای نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشو براتون گذاشتم 

رفتم تاپیکت خواندم.راهش همینه.چون تو اون خونه هستی باید باهاشون بسازی.چون مادرت تغییر نمیکنه وله هرحال محیط امن تو اونجاست.بعد تلاش کن منبع درآمد داشته باشی وتو زمینه ای که استعداد داری رشد کنی تا بتونی مستقل بشی

نه مامان خودمه  

من و یه دختری دوست بودیم، از فامیل های دورمون هم بودن. یجورایی رفت و امد خانوادگی داشتیم.

مادر من یه آدم پرخاشگره و متاسفانه ادب و درک درستی نداره. مادر اونم یه وقتش آدم ناجوری میشد.

ما تو یه شرایط بودیم، ولی شرایط من بدتر بود. 

یه روز خونشون بودیم، دوستم عصر مدرسه بود تا برگشت غروب شد. ناهارم نخورده بود. اومد از ناهاری که ما مهمون بودیم یه ذره مونده بود خورد. مادرش شستش پهنش کرد، اینم گفت خب من غذا نخوردم هنوز...

اون دوست من درسخون بود خیلی تلاش کرد، اول محل زندگیشو تغییر داد بواسطه دانشگاه تهران رفت. از اونجا با به پسری تو دانشگاه اشنا شد و خواستگاریش اومدن. باهاش ازدواج کرد و رفت برزیل. الان دو ساله برزیله، اصلاااااا تو این چند سال کنار مادرش نبود، دو سال پیش قبل رفتنش دیدمش انقدر خوشگل شده بود نگم، ماهی بیست میلیون درامد داشت تو دانشگاه کارمند بود. میخوام بگم خودتو با درس خوندن نجات بده، من اشتباه کردم اینکار رو نکردم...

مادرم گاهی لقمه هامو میشماره، مثلا میگه وای چقدر پنیر میخوری... چقدر ماست میخوری و ....من هنوزم زجر میکشم از توهین، تحقیر، تبعیض و ... من دیگه امیدی ندارم....تو نجات پیدا کن.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

[QUOTE=271925373]من و یه دختری دوست بودیم، از فامیل های دورمون هم بودن. یجورایی رفت و امد خانوادگی داشتیم. مادر من ی ...[/QUOTEاره ولی انقد ک اذیتم میکنن و شکست خوردم  ی درسو مردود شدم مجبورن ی سال دیگه بخونمو برم دانشگا ی دیپلمونتونستم بگیرم 

[QUOTE=271925373]من و یه دختری دوست بودیم، از فامیل های دورمون هم بودن. یجورایی رفت و امد خانوادگی د ...

اگر یه دونه درسه هیچ عیبی نداره. 

ببین برو پیش مدیر مدرسه، بگو امکان جا به جایی دروس هست؟ 

مثلا یه دختر اینجا ریاضی تجدید شد، مدیرشون جای ریاضی و فیزیک رو عوض کرد. یعنی نمره ریاضیش ۱۲٫۵ شد و فیزیک تجدید شد. رفت فیزیک رو داد و قبول شد. یا اینکه از تبصره استفاده کن . یا ازکتابای اموزشی استفاده کن، زمان ما کتاب سبز گاج عالی بود.

دوس دارم برم دانشگا ولی میگن نمیشه 

ای بابا میشه... تلاش کن یجوری این درسا رو پاس کنی. هر کی تو دانشگاه میره از اون تنبلاس... باور کن بیشترشون تو کاردانی و کارشناسی میمونن.

دوس داشتم امسال برم ...ولی میگن دیپلم شرطه

ببین مهم نیست امسال یا سال بعد، مهم تلاشته. اگر تلاش کردی قبول ضدی که هیچ، نشدی نشینی تو خونه له گریه کردن و غمبرک گرفتن.... ببین اگر واقعا نمیتونی درس بخونی لااقل چند تا مهارت پول درار یاد بگیری.

مگه تو چیت کمه؟ مثلا من یه دوستی دارم الان مزون لباس شب و لباس عروس داره. واقعا خیلی تلاش کرد. حتی تو ذهنمم نمیگنجه ماهی چقدر درامد داره.

ببین مهم نیست امسال یا سال بعد، مهم تلاشته. اگر تلاش کردی قبول ضدی که هیچ، نشدی نشینی تو خونه له گری ...

بدبختیه من  ی دونه دودوته نیست ک 

مامان من شاید ماهی ی ده هزار تومتی بهم بده اگ هم بده ی طوری رفتار میکنه ک من با ی ده هزار تومنی ی ماه رو بگذرونم 

مثلا میگه ده تومنت کووو سری پولتو شوهر دادی؟؟؟ی ضرب المثل هستش ینی اینکه سری خرج کردی 

مثلا میگم مامان پول میدی نت بگیدم میکه نت میخوای چیکار تو ک ن دانشکا میری ن درست میخونی 

بمونن جهارشنبه بشه ی نت برات میرنم فیلم سقوط رو لود کن 

یا مثلا میگم مامانن ی کوچولو بهم پول میدی برم ی ریمل بخرم اخه تاریخ انقضاش گذشته میترسم مژه هام همه بریزه 

گفت ک نه توش گلاب بریز فاسد نمیشع ریمل میخدای چیکار دهتر مگه ریمل میزنه؟؟؟ 

یا مثلا ی پارسال فرورین ماه سال۱۴۰۰بود ی کرم سفید کننده برام خرید هنوزم اونو دارم از ترس اینکه تموم شه و برام نخره 

من خورد خورد جم کردم تابستون واس خودم ی خط چشم خرید با ژل ابرو بعد دید ک واسه خودم لوازم ارایش خریدم گفت ک تو چقد پست فطرتی....

ببخشیدا خیلی بلخشید مهعذرت مبخوام  روم ب دیوار مگیعت تو میری میدی ب پسرا انقد پول داری؟؟؟😑😑😑😑😑