2777
2789
عنوان

ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 63 پست
چرا انقد برات مهمه که خانوادش چی فکر میکنن؟

کلا حرف همه کس برام مهمه نمی‌دونم واقعا از بچگی همینجوری بودم تا یکی بهم یه چیزی میگه زودی ناراحت میشم و اشکم دم مشکمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی واقعا میترسم به اسم من بزنه هنوز خونه مادر شوهرم نرسیدم من و قتل عام کنن

ای بابا ول کن مادرشوهر رُ.اصل کار خودت و شوهرت.قضیه یه عمر زندگیه میخوای همش به افکار مادر شوهرت فکر کنی!!!!😳😳😳لذت زندگیت رُ ببر.باور کن چند سال دیگه به امروزت می خندی و میگی کاش انقدر ساده و ضعیف نبودم

اینجور فکری نکن زنی که حقوق ودرامد نداره اموالی هم بنامش باشه هبه حساب میشه مرد راحت میتونه تو شرایط ...

میدونم عزیزم. ولی اگه تو سند یه شرط دیگه رو قید کنن دیگه هبع رو نمیتونه برگردونه 

کلا حرف همه کس برام مهمه نمی‌دونم واقعا از بچگی همینجوری بودم تا یکی بهم یه چیزی میگه زودی ناراحت می ...

اینجوری نمیتونی زندگی کنی که ... چرا اهمیت میدی که بقیه چی میگن ... نمیگم خودرای باش ولی اینکه همش فکر کنی مردم چی میگن بعدا میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی 

این اخلاقت رو ترک کن 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

کلا حرف همه کس برام مهمه نمی‌دونم واقعا از بچگی همینجوری بودم تا یکی بهم یه چیزی میگه زودی ناراحت می ...

اگه جای من بودی چیکار میکردی قراره خونه هم خرید بزنه به نام من پشت قبالمه 

ماشینمونم که به اسم منه 

تازه برای وسیله هامون که پای همسرم بود مثل یخچال و لباسشویی و فرش خودمون رفتیم خریدیم اصلا مادر و خداراشکر ندیدن چی گرفتیم چ مدل گرفتیم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

اینجوری نمیتونی زندگی کنی که ... چرا اهمیت میدی که بقیه چی میگن ... نمیگم خودرای باش ولی اینکه همش ف ...

واقعا خودم خیلی اذیت میشم بعضی شبا تا نماز صبح بیدارم فکر میکنم که من به فلانی اون حرفو زدم آیا از دستم ناراحته 

خانوادش نگفتن چرا به اسم خودش نزده 

از حالا بخوای این صحبتها برات مهم باشه،بیچاره میشی.

بخداوندی خدا من بجایی رسیده بود که برام یه ساعت مچی خرید،مادرش قیامتی کرد که رفت برای اونم خرید!!

برای عید برام یه مانتو خرید،گفت مامانم نفهمه ها،بگو مادرت خریده.

ماشینش رو یکبار توی عمرم جلو سوار نشدم!!

چون از اول بلد نبودم با قاطعیت مهربانانه،حد و حدوم رو بدون ایجاد تنش و ناراحتی مشخص کنم و برام مهم نبود و از قضاوتها و ایجاد ناراحتی هاشون میترسیدم،،،

بجایی رسید که دیگه هیچ کرامت انسانی و ارزشی برام باقی نموند توی اون زندگی.همه چی وظیفم شده بود،بدون اینکه سهمی داشته باشم.

برای همین بهت میگم.

ولی همیشه مشاوره برو،با مشاوره صحبت کن و تجربه بگیر تا از راه درست،زندگیت رو اداره کنی عزیزم.

خوشبخت بشی.🤲🤲🙏🙏🙏💚💚💚🫂🫂❤️❤️❤️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️