2777
2789
عنوان

ماشین

353 بازدید | 63 پست

سلام بچها ما تازه ماشین خریدیم شوهرم فردا میخواد بره برای سند از صبح پیله کرده که من ماشینم می‌خوام به اسم تو بزنم ولی من میگم نه اولین ماشینی که خریدی به اسم خودت بزن 

ولی اون خیلی پیله ی حالا من چیکار کنم قبول کنم یا نه ؟

فک میکنم اینکارو کنه خانواده خیلی با من لج میشن و حسودی میکنم برا همین نمی‌خوام نه خودم اذیت بشم نه اونا 

در ضمن تو عقدم 

بزار بزنه وبگو این جریان بین خودتون دوتا بمونه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این مردا هر کاری کنن شما یه ایراد از تو کارشون در میارید ..گاهی دلم میسوزه واقعا

😳😳😳

جار نزنید که کسی بفهمه فعلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مال خودش اختیارشو داره.. چه فکرا میکنی 

خانوادش خیلی زیاااد حسودن هر چی بگم کمه وقتی خونه درست میکرد مادرش ب من می‌گفت مردم چه شانسی دارن شوهرتون براشون خونه درست میکنه

خانوادش خیلی زیاااد حسودن هر چی بگم کمه وقتی خونه درست میکرد مادرش ب من می‌گفت مردم چه شانسی دارن شو ...

خب بگه..تو چکار به حرف اونا داری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این مردا هر کاری کنن شما یه ایراد از تو کارشون در میارید ..گاهی دلم میسوزه واقعا 😳😳😳 جار نزنید ...

خخخ نه عزیز دلم واقعا من اصلا نمی‌خوام اینکارو کنه اصلانم انتظار ندارم ولی اون میگه آماده باش فردا بریم محضر

مبارکه عزیزم.

چرخش بچرخه براتون.

بزنه به اسمت،ولی بین خودتون بمونه.

کسی هم فهمید فدای سرت.

اشتباه ماهارو نکن عزیزم،اطرافیان بخوان بدشون بیاد،از همه چی بدشون میاد و شما هر قدمی که عقب بذاری از ترس رفتار اونا و قضاوتشون،اونا دو قدم جلو میان.

اشتباه نکن،همسرت رو اینطوری بار نیار...

چند سال دیگه میبنی عمری زحمت اون زندگی رو کشیدی ولی یه پوش نداری و همسرت هم عادت کرده که هیچی نخوای و هیچ سهمی نداشته باشی...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
2790
2778
2791
2779
2792