2777
2789
عنوان

ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هم ضعیفم هم ساده 😟

نباش عزیزم. من این راه تورو رفتم حداقل تو مثل من نباش. مادرشوهرم خونه رو میخواست به نام من کنه گفتم نه الا بلا باید ب نام همسرم باشه. که چی مثلا!!!!!! بعدها همسرم خواست خونه رو بنامم بزنه کارهای اداریشو کرده من فعلا دو دلم ببخشیدا بس که خرم.. وگرنه خیلیییی عذابم دادن

خونمون به نام پدرشه از اول زمین مال اونا بوده خونه به نام پدرشه  ولی میگه من میخوام ماشینم به ...

میگم حق طلاق  و حق حضانت بچه و  حق خروج کشور و حق اشتغال هم بگیر 

ماشین هم بزنه به نامت 

خونه مستقل اگر گرفتین بهش بگو بزنه به نامت 

نباش عزیزم. من این راه تورو رفتم حداقل تو مثل من نباش. مادرشوهرم خونه رو میخواست به نام من کنه گفتم ...

اینجور فکری نکن زنی که حقوق ودرامد نداره اموالی هم بنامش باشه هبه حساب میشه مرد راحت میتونه تو شرایط خاص پس بگیره پس بنام تو یاخودش نداره خودت سرزنش نکن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
❤️واقعا خوب راهنمایی کردیا  پس دفه بعدی گفت میگن فقط بخاطر اینکه اصرار می‌کنی باشه😂😂

بله.

و ضمن تشکر،بهش بگو که پشت این کار قشنگش،عشق زیادشه که میبینی و برات با ارزشتر از مال دنیاست.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

وای بزن به نامت بابا

بزار از الان گربه خانواده شوهرت رو دم حجله بکشی😂

شوهرت میگه بزنم تو ناز میاری؟

من بعد ۵ سال زندگی به شوهرم گفتم به نامم بزن چنان قشقرقی راه انداخت اون سرش ناپیدا وای چه ها کشیدم اون شب

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️