2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم نگران خونمونم

203 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من و همسرم برج ۶ عروسیمون که میشه ۷ ماه دیگه پدر همسرم ی خونه داره که حدودا ۱و ۵۰۰ میلیارد ت ارزش داره 

هرکاری میکنیم فروش نمیره میخواست برای ما خونه بخره 

حالا این ماه سر رسید مستاجر هستش همسرم میگه اگه فروش نره مجبورم بدم رهن و اجاره چون باید ۱۴۰ ت پول رهن مستاجر رو بدیم

مشکل من اینه به حساب خرید خونه همسرم یک ریال هم پول برای رهن تا الان جمع نکرده ۲۰ روزه دیگه هم قرار داد مستاجر تموم میشه اگه فروش نره مجبوره بزاره رهن و اجاره خیلی هم عصبی و گرفته و بی حوصله هست همسرم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

فقط تو بانک مهر امام میتونیم حدودا ۷۰ م وام ۴ درصد بگیریم تنها پس اندازمونع 

حالا الان تلفن زد من بهش گفتم حداقل از گوشه کنار ی پولی برای رهن بزار کنار که اگه خونتون فروش نرفت نمونیم 

عصبانی شد ناراحت شد گفت اصلا در مورد خرید و رهن خونه باهام صحبت نگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موردی نداره.خونه رو با مستاجر میفروشه. این که غصه نداره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
فقط تو بانک مهر امام میتونیم حدودا ۷۰ م وام ۴ درصد بگیریم تنها پس اندازمونع  حالا الان تلفن زد ...

شاید هم میخواد ببرتت اونجا زندگی کنی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

امسال مسلما رهن خونه حداقل ۲۵ درصد بیشتر از پارسال میشه میتونید ۱۴۰ بدید به مستاجر باقی مانده بدید رهن یک خونه با کرایه برای خودتون مهیا کنید 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
شاید هم میخواد ببرتت اونجا زندگی کنی

نه اونجا نمیرم خونشون پایین شهره اگه نشه خونه باید رهن کنیم 

الان زمان فروش نیست اخه صبر کنین یه ماه دیگه نزدیک عید مشتری بیشترهه تابستونم که مشتری زیادتر

من اصلا بحثی ندارم خودش میگفت اگه نشه دوباره باید بدم رهن و اجاره بحث من اینه خیلی چند روزه عصبی شده اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد نمیدونم اونم جوش میزنه یا چی