2777
2789
عنوان

یکیو دوس دارم

236 بازدید | 16 پست

خواستگارم بوده. اونموقع تازه به یه خواستگار دیگه ج مثبت داده بودم،همون موقع اینا هم با اینکه می‌دونستن نامزد دارم(بله برون، بدون عقد) خواستگاری کردن ولی اصلا وجدانی نبود قبول کنم چون من به یکی دیگه قول داده بودم. خلاصه 3 ماه بعد هم منو نامزدم به هم زدیم تفاهم نداشتیم... الان یکسال و نیم از بهم خوردن نامزدیم گذشته اون اقا نمیاد خواستگاری. ولی هر موقع منو میبینه خیلی بهم نگاه میکنه. میدونم نامزد هم نداره با کسی هم نیست چون فامیلیم... اگه میخواد چرا نمیاد خواستگاری. اگه نمیخواد چرا انقد نگاه میکنه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نگاه اعتماد نکن بمنم  نگاه میکنه اما دلش نیست

توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(:

طرف با هر وضعی بیاد بیرون چندتا خونواده رو از هم بپاشونه مشکلی نیس؟ جوونای مملکت که نمیتونن ازدواج کنن تحریک بشن مشکلی نیس؟ جلوی گشنه چلوکباب خوردن مشکلی نیس؟ به کسی هم مربوط نیست چون بدن خودشه؟

پس اینام بدن خودشونه عشقشون میکشه بچه بیارن همونطور که یه عده سگ که موجود زنده است میکنن حیوون خونگیشون!

ببین من هنوز به این معتقدم هیچ کدوم از چیزایی که گفتم ربطی به کسی نداره ولی وقتی میگی تو کار کسی دخالت نکنید شامل این چیزام میشه نه اینکه انتخابی بگی نه اینجا دخالت کنیم اونجا دخالت نکنیم 😏

یکم ادبم خوب چیزیه

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱

خودت همین الان که مجردی و هیچی از زندگی متاهلی نمیدونی دوست داری ازدواج کنی از تاپیکات معلومه مطمئنم بعدش هم بلافاصله بچه میاری ولی الان چون شرایطش نداری میای میگی بقیه هم نیارن چرا چون تو نداری حتما 

طرف با هر وضعی بیاد بیرون چندتا خونواده رو از هم بپاشونه مشکلی نیس؟ جوونای مملکت که نمیتونن ازدواج ک ...

اخی عزیزم چقد سووووووووختی...شوهرت وضعش خرابه با دیدن یه لاخ مو زن و زندگیشو میفرسته رو هوا 

خودت همین الان که مجردی و هیچی از زندگی متاهلی نمیدونی دوست داری ازدواج کنی از تاپیکات معلومه مطمئنم ...

من عزیزم الان دانشجوی پرستاری ام بعدا قطعا میرم سرکار گلیم خودمو بلدم از آب بکشم.این از این.حالا بقیه چیزا رو نگم از رو نری گناه داری.اره دوس دارم ازدواج کنم چه ربطی به بچه دار شدن و نشدن داره؟اصلا ازدواج چه ربطی به بچه داره؟

من عزیزم الان دانشجوی پرستاری ام بعدا قطعا میرم سرکار گلیم خودمو بلدم از آب بکشم.این از این.حالا بقی ...

ازدواج کنی بعدش صددرصد بچه میاری به بقیه مسائلت کاری ندارم مگه پرسیدم چیکاره ای یا شغلت چیه 

طرف با هر وضعی بیاد بیرون چندتا خونواده رو از هم بپاشونه مشکلی نیس؟ جوونای مملکت که نمیتونن ازدواج ک ...

طرف سگ میاره حیوون خونگیش میکنه ماهی 10 تومن خرجش میکنه عزیزم.یارو نون شب نداره بچه میاره.خوش بحالشون میتونن انقد بی عقل زندگی کنن.

ازدواج کنی بعدش صددرصد بچه میاری به بقیه مسائلت کاری ندارم مگه پرسیدم چیکاره ای یا شغلت چیه 

در ضمن الان تیکر بارداریتو دیدم..لزومی نداره تو تاپیکای من بگردی ببینی کدوم بازه بیای جواب منو بدی بلکه یکم وجدانت آروم بگیره..شما ایشالا بعدا بتونی جواب بچتو بدی.باشه به منم مربوط نیست ولی ایشالا شرمنده خواسته ها و نیازها و آرزوهای بچه ات نشی.