2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی امروزمو گند زدم

315 بازدید | 22 پست

جلسه ششمم بودامروز نمیدونم چم شده بود دست اندازای نزدیک چهارراهارونمیدیدم.اصن حواسم نبودکه باید نزدیک چهارراه سرعتمونوکم کنیم

یاهمه آینه هارو امروزنگاه نمیکردم حواسم نبودنمیدونم چرا

یااینکه تودوراییکه باید ترمز میکردم فرمون از دستم میرفت یادیربفکردنده یک میوفتادم

اعصابم بهم ریخت نتونستم همزمان چندتاموردوکنترل کنم واقعاموندم چه کنم مربیمم اعصابش بهم ریخت😭😭😭😭😭

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز اولشه بابا...سخت نگیر...بعد یه مدت دیگه دست ها و پاهات خودشون کارها رو انجام میدن نیاز  به فکر نداره😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
شاید فکرت درگیر بوده

همون لحظه فکرم درگیر میشدمثلاوقتی نزدیک چهارراه میرسیدم حواسم میرفت سمت چراغ که ردمیشم یا قرمز میشه دیگه دست اندازونمیدیدم

یادمیگیری تلاش کن غصه نخور  پیجای اموزش اینیستام ببین خیلی تاثییر داره

اینستارووقتی فیلترنبودخوشم نمیامدنصب نکردم چه برسه الان😅

هنوز اولشه بابا...سخت نگیر...بعد یه مدت دیگه دست ها و پاهات خودشون کارها رو انجام میدن نیاز  به ...

اخه نبایدهمون۱۲جلسه رو خوب برم که بتونم قبول شم؟

وگرنه این چیزا بقول شماعادی میشه بعدها

داداشمم لج کرده میگه ماشین نمیدم تمرین کنی باید باهمون ۱۲جلسه یادبگیری

اخه نبایدهمون۱۲جلسه رو خوب برم که بتونم قبول شم؟ وگرنه این چیزا بقول شماعادی میشه بعدها داداشمم لج ...

هنوز اولشع...تا آدم تمرکز کنه رو حرکاتش طول میکشه یکم عزیزم...درست میشه.

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم جلسه 8...اولش مثل تو بودم مربیم ازبس منو برد جاهای شلوغ الان دیگ خیلی خوب رانندگی میکنم

اتفاقاجاهای شلوغ که میرم بدترم

امروزمرورجلسات اول تا پنجم بود توچیزاییکه جلسه اول یادم داده هم گندزدم😭

هنوز اولشع...تا آدم تمرکز کنه رو حرکاتش طول میکشه یکم عزیزم...درست میشه.

اخه مربیم میگه جلسه ششمته بایدایناروتاالان قوی میشدی