2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی امروزمو گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 22 پست

یجاهایی هم وقتی هول میشم باکلاچ سرعتوکم میکنم جای ترمز

یایه جاهایی زودول میکنم کلاچویادیرول میکنم یاگاززودمیدم یادیرگازمیدم

کلاقاطی میشه

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
اخه مربیم میگه جلسه ششمته بایدایناروتاالان قوی میشدی

وا بیخود گفته.چه انتظارا از آدم دارن..مربی من همیشه میگف این جلسات فقط یادگیریه...اگه بخوای قوی بشی باید خودت بعدش تمرین کنی ..با این 12 جلسه فقط الفبای رانندگی رو یاد میگیری

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بیخود گفته.چه انتظارا از آدم دارن..مربی من همیشه میگف این جلسات فقط یادگیریه...اگه بخوای قوی بشی ...

دقیقا خودمم متوجه شدم از تمرین نکردنه موندم چیکارکنم

جلسه اول که دنده عوض کردنویادگرفتم اومدم خونه تمرینش کردم چون پام به کلاچ نمیرسیدصندلی روتنظیم کردم حسابی داداشم دعوام کردکه توکه تازه گازوترمزویادگرفتی بااجازه کی صندلی جابجاکردی هرچی میگم خوب اگه صندلی تنظیم نباشه که مسلط نمیشم گوش نمیده حرف خودشومیزنه

دقیقا خودمم متوجه شدم از تمرین نکردنه موندم چیکارکنم جلسه اول که دنده عوض کردنویادگرفتم اومدم خونه ...

داداشو ول کن..فوقش دو تا داد هم بزنه😂...آروم مخشو بزن ببرت جاده خلوت یکم تمرین کن...البته مربی ما فک کنم جلسه هشتم نهم بودیم که گف الان اجازه دارین پشت ماشین باباتون بشینین و یکم تمرین کنین تو جاده خلوت

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
داداشو ول کن..فوقش دو تا داد هم بزنه😂...آروم مخشو بزن ببرت جاده خلوت یکم تمرین کن...البته مربی ما ف ...

مگه منم ازمربیم بپرسم که ازکی تمرین کنم بعدبیام بهش بگم

اتفاقاجاهای شلوغ که میرم بدترم امروزمرورجلسات اول تا پنجم بود توچیزاییکه جلسه اول یادم داده هم گندز ...

نترس عزیزم درست میشه منم گاهی اوقات همینجور میشم سعی کن قبل اموزشت چیزایی که اشتباه داری رو یادت بیاد بعد همش تو ذهنت باشه همونا رو اصلاح کن... 

نترس عزیزم درست میشه منم گاهی اوقات همینجور میشم سعی کن قبل اموزشت چیزایی که اشتباه داری رو یادت بیا ...

ممنون از راهنمایی شما

چشم سعی خودمومیکنم