2777
2789
عنوان

تویی انتخابم ..

1205 بازدید | 201 پست

میخام غیر مستقیم به یکی بگم دوسش دارم یکی از بچه های سایت آهنگ تویی انتخابم بهنام ب انی رو پیشنهاد داد که میخام تو کوچه بزارم که اگه دیدمش اتفاقی بشنوه نظرتون چیه درمورد این روش نخ دادن😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا بهنام بانی‌نفرس :/😐😂 

اسمش میاد یا فوتبال بازی کردن با اون شکمش میوفتم 

چند سالته تا بگم چ اهنگی بفرستی

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
اصلا بهنام بانی‌نفرس :/😐😂  اسمش میاد یا فوتبال بازی کردن با اون شکمش میوفتم  چند سا ...

کاری باخانندش ندارم

بامتن آهنگ میخام بهش بفهمونم یه چیزایی رو ..

برو آهنگو گوش کن تا بفهمی چجوری میخام‌ مخشو بزنم 

بعد با خودش میگه انشاالله بتونه به عشقش برسه از بس آهنگ گوش داد لیوه شد😁😂

و منی که الان بابام میخواد بره سرکار کلیدو بده به یکی از پسرایی که اونجا کار می‌کنه توی ماشینیم با وضعیت موهای در هوا صورت پف کرده چون خواب بودم آرایش پخش شده روی صورت😂

منم رو اون کراش زدم جدیدا 

هر چند چند روز پیش چنان پریدم وسط راهش که برو آقای فلانی (بابامو)صدا بزن طفلی دو ساعت نشسته بود می‌گفت چته بغض داری مگه چی شده😶

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
کاری باخانندش ندارم بامتن آهنگ میخام بهش بفهمونم یه چیزایی رو .. برو آهنگو گوش کن تا بفهمی چجوری م ...

ب نظرم نشنیده میگم نفرس میدونی .... ی جوریه خب خواننده و تایپشم خیلی مهمه 

اگ میخوای از حست بهش بگی اهنگ مَنَم از مجید رضوی بد نیست 

خوبه

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
اصلا بهنام بانی‌نفرس :/😐😂  اسمش میاد یا فوتبال بازی کردن با اون شکمش میوفتم  چند سا ...

ببین اهنگش ریتم آروم و ملایمی داره یه قسمت از متنشم اینه:

دوست دارم دوست دارم تموم دنیا هم بیان

تویی انتخابم آره تویی انتخابم

♫♫♫

متن آهنگ تویی انتخابم بهنام بانی

♫♫♫

خودتو نگیری واسمو یه کاری نکنی برمو

چشات میگیره آدمو تا حالا اینجوری نبودم

تو که چال داری رو گونت شدم عاشق و دیوونت

قلبم دیگه شده خونت شدی همه ی وجودم

دوست دارم دوست دارم با چه زبونی بهت بگم

بگم که عاشق شدم نکنی جوابم

میخام بهش بفهمونم که دوسش دارم و نکنه جوابم😂

ببین اهنگش ریتم آروم و ملایمی داره یه قسمت از متنشم اینه: دوست دارم دوست دارم تموم دنیا هم بیان ...

ن ن ن اصلا😐😂 وای پشم 

نفرستیااااا 

اسی خداروشکر کن حداقل سوتی ندادی پیشش😂

من خودم یه بار آنقدر بد شانسم نشسته بودم روی میز بابام اونم با تاپ و شلوار جذب 

و قر و فر میومدم دیدم یه بنده خدایی نمیدونست من اونجام پشت پرده داشت لباساشو عوض میکرد منو که دید همزمان جیغ کشیدیم😂😂😂😂

در این حد ضایعععع شدیم

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
چی بزارم رد شدنی از جلوش؟ متنش مهمه ن خاننده😑😑

خواهر 

منم از مجید رضوی بزار

اسی خداروشکر کن حداقل سوتی ندادی پیشش😂 من خودم یه بار آنقدر بد شانسم نشسته بودم روی میز بابام اونم ...

من تاالان جلوش اونجوری نیومدم بااینکه چند ساله همسایه ایم 

غیر مستقیم دارم اینکارو میکنم که اگه دوسم نداشت غرورم نشکنه اذیت نشم

من تاالان جلوش اونجوری نیومدم بااینکه چند ساله همسایه ایم  غیر مستقیم دارم اینکارو میکنم که اگ ...

غیر مستقیم بگو 

حالا طوری که میگی انگار من از عمد این کارو کردم🤣

نه من ن اون خبر نداشتیم اونجاست

😶