2777
2789
عنوان

چیکار ‌کنم ورم بینیم بخوابه🥲

13458 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها🤔

با امروز ۸ روزه که بینیمو عمل کردم

خیلی متورمه ینی از بینی قبلی خودمم بزرگتره

بنظرم چیکار کنم یا چی بخورم تا به کمتر شدن ورم بینیم کمک کنه

میدونم زمان میبره ولی دوس دارم خیلی رعایت کنم

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

من تقریبا ۱ماهه عمل کردم، منم اولاش بینیم انقد ورم داشت از بینی طبیعیم بزرگ تر شده بود، من اصلا رعایت نکردم حتی سیگارم میکشم اما سر ۲۰ روز بینیم اندازش نصف شد، ولی اینجا پرسیدم قبلا بهم گفتن چسبتو دیر به دیر عوض کنی مثلا ۳روز یبار خیلی تاثیر داره تو از بین رفتن ورم 

من تقریبا ۱ماهه عمل کردم، منم اولاش بینیم انقد ورم داشت از بینی طبیعیم بزرگ تر شده بود، من اصلا رعای ...

من بینیم خودش کوچیک بود الان ک عمل کردم میبینم یا خدا ی چ گنده و متورم شده یکم بهم شوک وارد شده 😑

جدی میگی؟دکتر بهم گف یکسال باید زمان بدی تا بینی جا بیفته

چی بخورم بنظرت؟اب کرفسم نمیتونم بخورم خیلی بدمزه اس

آناهیل میخورم برا کاهش تورم 

من خیلی گریه کردم و حرف زدم شاید واسه اونه ک انقد متورمه

😑

تو اتل بود بعد بینی نوکش خیلی بالا کشیده شده بود هی میگفتم وای چقد سربالا و زشت چقد داخل بینیم مشخصه انقد گریه کردم این ی هفته رو ک نگوووو ی شب ک مریض شدم رفتم بیمادستان کلا

ی شبم شب تا صب بیدار موندم گریه کردم🥲

اخه خواهر و دومادمون عمل کردن انقد ورم نداشتن ک من دارم🥲

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه هم بدترش میکنه عزیزم الان اصلا بینیتو قضاوت نکن زمان بده، منم تو گچ نوکش خیلی بالا میزد، الان به نظرم خوبه، درسته که میگن بعد ۱سال جا میوفته اما بیشتر ورمش بعد ۲۰روز میخوابه چون پوست بینیت جوش میخوره به استخون، الان مال تو جداس اصلا الان شکلی نیست که قراره بشه. اناناس بخور کرفس دوس نداری

گریه هم بدترش میکنه عزیزم الان اصلا بینیتو قضاوت نکن زمان بده، منم تو گچ نوکش خیلی بالا میزد، الان ب ...

اره امروز از اتل در اوردم دیدم انقد نوکش بالا نیس 

اناناس و نمیدونسم ک برا کاهش ورم خوبه حتما امتحانش میکنم

خدا کنه بعد ۲۰ روز باز ورمش یکم بخوابه🥲

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
عزیژم شما رشت پیش کدوم دکتر عمل کردی؟خیلی سخت بود؟

دکتر سبحان پورارض

نه درد اینا نداش اصلا

فقط کلافگی داره چون ی هفته تا اتل و برداری باید خیلی رعایت کنی و بیرونم‌نری ادم دیوونه میشه این ی هفته رو

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
من بینیم خودش کوچیک بود الان ک عمل کردم میبینم یا خدا ی چ گنده و متورم شده یکم بهم شوک وارد شده 😑 ...

منم یک هفته هس ازعملم گذشته آتلو باز کردم انقد گریه کردم ولی دکترم گفت این همش ورمه درست میشه و رفتم از عطاری سکنجبین خریدم میخورم خیلییی تاثییر داره یعنی دوبار ازش خوردم ورم بینیم خیلی کم شده کامل متوجه تغییرش شدم