sevo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5973 عنوان کاش تموم شه... 136 بازدید | 5 پست کاش تموم شه تو کوچه خیابون موندن هامون از سرما لرزیدنامونسردرد هامون بی خوابیامونگرسنه موندن هامون استرس کشیدن هامون زلزله از یه طرف سرما از یه طرف کاش تموم شه ... آقایون درخواست دوستی ندین زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم 1401/11/09 | 22:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnafaaaas عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 793 کاش ی کمکی ازم برمیومد😭😭دلم کبابه واسه همه اونایی ک تو این شرایطن😭
sevo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5973 کاش ی کمکی ازم برمیومد😭😭 دلم کبابه واسه همه اونایی ک تو این شرایطن😭 بخدا از همه جا کمک میاد هیچی به مردم نمیدن آقایون درخواست دوستی ندین زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
sevo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5973 کاش ی کمکی ازم برمیومد😭😭 دلم کبابه واسه همه اونایی ک تو این شرایطن😭 از تبریز ،ارومیه همه شهر ها اومده ولی مردم هیچی نمیبینه آقایون درخواست دوستی ندین زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
nnafaaaas عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 793 بخدا از همه جا کمک میاد هیچی به مردم نمیدن کاش خدا ی نگاه بندازه ...اصلا ادم نمیدونه چی بگهاخه یعنی چی ب مردم نمیدنواقعا تو این شرایط چه جوری میتونن انقد پست فطرت باشن😔😔
sevo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5973 کاش خدا ی نگاه بندازه ... اصلا ادم نمیدونه چی بگه اخه یعنی چی ب مردم نمیدن واقعا تو این شرایط چه ... جلو چشم مردم ماشینا از شهر های دیگه اومدن ولی در رو به روی مردم بستن و چیزی ندادن آقایون درخواست دوستی ندین زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم