2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اینا عروسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 138 پست
بیچاره مردهایی که خانمها با این افکار وارد زندگیشون میشن بعد میان تاپیک می زنن که چرا شوهرم میگه ند ...

برای عروسیم رفتم ارایشگاه

خیلی زورم میاد پول به ارایشگاه بدم

ولی مجبور بودم و دیگه باید می دادم

خدا روشکر از شینیون و میکاپم‌تو مجلس عروسی خیلیا خوششون اومد ‌‌همه سراغ ارایشگرمو می گرفتن

منم برای معرفیشون، به ارایشگرم شرط کردم هر معرفی نصف نصف

ده برابر پول اون ارایشگاه عروسیمو از ارایشگرم گرفتم

داستان برای ۲۰ ساله پیشه 

والا ما از ماست کره می گرفتیم

اینه اوضامون

این خانما که اینه طرز فکرشون خدا به دادشون برسه 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
برای عروسیم رفتم ارایشگاه خیلی زورم میاد پول به ارایشگاه بدم ولی مجبور بودم و دیگه باید ...

ببخشید عزیزم حالا شما با این همه درایت الان چقدر املاک و مستغلات و حساب بانکی دارین؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم حالا شما با این همه درایت الان چقدر املاک و مستغلات و حساب بانکی دارین؟

اونقدری که از صفر شروع کردیم، نه تنها بجه هام بلکه انشاله تا اگه خدا بخواد و نوه دار هم بشم یه روزی

نوه هام هم مشکل مالی بابت خونه و ماشین و شغلشون نداشته باشن

و صد البته لطف خدا یارمون بوده

البته شاید این موفقیت برای شما چشمگیر نباشه

ولی برای من ارزنده است

هرچند معتقدم بهتر از این هم می شد پیش برم

ولی خوب متاسفانه تا این حد انجام شده

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

اگه شما هم دوست داشتین

بگین از چه پایه ای شروع کردین و الان در چه حدی هستین و با چه استراتژی پیش رفتین؟