2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اینا عروسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 138 پست

عذر میخوام از همه اما دیگه واقعا به کلمه تازه عروس آلرژی پیدا کردم هرچی میشه میگن تازه عروس بابا بکشید بیرون تو رو قران. دو ساعت عروسیه یه چیز بپوش برو وسطاش بگو حالم بده برو خونه که تو چشم نباشی

عذر میخوام از همه اما دیگه واقعا به کلمه تازه عروس آلرژی پیدا کردم هرچی میشه میگن تازه عروس بابا بکش ...

آخه کلا نداره.خودش میگه دو دست دارم.کفششم میگه داغون شده

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرنگ چی ام عزیز من ؟؟؟؟من الان شرایطم خاصه شوهرم ک نیست ورشکست شده الان داره تو ی شرکت ی شهر دور کار ...

عزیزم با این شرایطی مه همسرت داره

نه تنها الان نباید لباس بگیری 

باکه باید سالهای سال درکش کنی ال زندگیتون رو روال بیفته

چرا یه لباس شده برلی شما دغدغه

خالا به لباس تکراری بپوش

اصلا ده تا عروسی یه لباس تمراری بپوش

من اصلا متوجه نمیشم این رسما یعنی جی

من خودم یه دختری بودم که پدرم وضع مالیش عالی بود خداروشکر

تو یه عروسی سه دست لباس عوض می کردم قدیما مد بود این کارا

از روزی که عروسی کردم تا پنج سال مامانم لباسامو می خزید که زندگی ما جون بگیره

الان که دستمون به دهنم می رسه پ ماه دیگه عروسی داریم می خوام لباس تکراری بپوشم

با اینکه شاغلم و درامدم هم خوبه ولی لباس برام ارزش حساب نمیشه

بطفا از همین اول راه ذهنتو درست کن عزیزم

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
عزیزم با این شرایطی مه همسرت داره نه تنها الان نباید لباس بگیری  باکه باید سالهای سال درکش کن ...

خدا خیرت بده حرف دلم بود. من واقعا ناراحتم که اسی میخواد برای عروسی اقوام دور طلا بفروشه حتی شده یک گرم 

عزیزم با این شرایطی مه همسرت داره نه تنها الان نباید لباس بگیری  باکه باید سالهای سال درکش کن ...

من خودمم شاغلم با درآمد خوب و زیاد لباس تکراری میپوشم.نظر بقهی ام برام مهم نیس سه چهار تومن پول برا یه لباس مجلسی رو واقعا روا نمیدونم

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
من خودمم شاغلم با درآمد خوب و زیاد لباس تکراری میپوشم.نظر بقهی ام برام مهم نیس سه چهار تومن پول برا ...

فکر کنم ما شاغلا بیشتر قدر پولو‌می دونیم😄

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

تعجب آور اینه که کاربرا میان میگن برو لباس قرض کن 

آخه این چه توصیه ایه؟ این همه پول لباس مجلسی میدین بعد میگین اینو که دیدن 

کی این فرهنگهای غلط برچیده میشه؟

طرف یه عالم لباس مجلسی داره‌ . پول پیش خونه نداره

خوب قطعا درایت نداره دیگه

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
علاوه بر قدر پول فک کنم اعتماد به نفس ام مهمه چون ما میدونم هیشکی نمیتونه بگه آخی طفلک نداره و اینا ...

من خودم شاغل بودم. به نظرم شیک و تمیز پوشیدن ارجحیت داره به لباس خریدنه بی رویه

گاهی فکر می کنم‌این خانمها در پشت این همه خرید می خوان همه ی کاستی‌های زندگیشون رو مخفی کنن

تعجب آور اینه که کاربرا میان میگن برو لباس قرض کن  آخه این چه توصیه ایه؟ این همه پول لباس مجلس ...

اینا همونایی هستن که میان تاپیک میزنن

جاری‌مون دو ساله ازدواج کرده هم خونه داره هم ماشین

نمی گن اون ادم از خورد و خوراک و خوابش زده تا تونسته یه حرکتی کنه 

نمی گن با سیلی صورتشو سرخ می کنه

می خوان هم لباس محلسی بخرن

هم رژ لب فلان مارک بخرن

هم اگه شوهرشون نداشت ، مادر شوهر پدرشوهر براشون شوهری کنه

متاسفانم برای این همه افکار پوچ

بعد اعتراض می کنن چرا به زنا میگن مصرف کننده😐

والا یه اقا با یه کت و شلوار پنجاه تا عروسی می ره ولی یه خانم با یه مانتو دو بار سوپر مارکت سر کوچه نمی ره

دلم‌می سوزه برای مردی که در تنگنا قرار داره و باید تو شهر عریب کار کنه

اونوقت دغدغه زنش لباس محلسی باشه و بخواد براش طلا بفروشه 

اینا همونایی هستن که میان تاپیک میزنن جاری‌مون دو ساله ازدواج کرده هم خونه داره هم ماشین نمی ...

بیچاره مردهایی که خانمها با این افکار وارد زندگیشون میشن

بعد میان تاپیک می زنن که چرا شوهرم میگه ندارم؟چرا خسیسه؟

اگه اعتراض می کنه شاید خسیس نیست . نسبت به تفکرات اشتباه شما اعتراض داره

آخه خانم محترم ایشون چقدر باید درآمد داشته باشه تا شما لباس تکراری تو مراسم نپوشی؟

بیچاره مردهایی که خانمها با این افکار وارد زندگیشون میشن بعد میان تاپیک می زنن که چرا شوهرم میگه ند ...

باهاتون موافقم 

متاسفانه یه سریا بدون فکر کردن فقط یه جمله و عمل رو طوطی وار تکرار میکنن 

خب تکراری بپوش .. خداییش ۱۰ سال دیگه لباس تکراریت یاد کسی میمونه یا دارایی اون موقعت ..

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍