2777
2789
عنوان

آخرش من حذف تاپیک رو یاد نگرفتم

85 بازدید | 13 پست

نمیدونم چجوریه هرچیم میرم تو تاپیک های بقیه ک نی نی یار رو صدا زدن تاپیکشونو حذف کنن لینکشو میفرسم ولی هیچ اتفاقی نمیفته چجوریه واقعا؟

یا من دارم اشتباه میکنم؟؟🤔 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...! ️ 

دقیقا نمیشه 😂

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا خب چرا یه گزینه نمیزارن خودمون حذف کنیم 

ارع مشکل بزرگیع

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

روی این سه نقطه ک بزنی بعد بزن مدیر سایت بعد سخن مدیر سایت اولین تاـیک تاپیک حذف هست

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
ای بابا خب چرا یه گزینه نمیزارن خودمون حذف کنیم 

خب بعضی از تاپیکا بمونن خوبه من خودم قبل تاپیک زدن اول ی سرچ میکنم تو سایت اگه تاپیکای قبلی ب دردم نخورد تاپیک میزنم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خب چیکار کنیم انقدر دردسر نکشیم  اگه قراره تاپیک بزنیم فامیل بیاد بخونه که فایده نداره

روزای زوج ،یا شب قبلش تاپیک بزن و تا قبل ساعت 3 عصر بزار تو تاـیک سریع حذف میکنن خدایی

خب بعضی از تاپیکا بمونن خوبه من خودم قبل تاپیک زدن اول ی سرچ میکنم تو سایت اگه تاپیکای قبلی ب دردم ن ...

میدونم اونش خوبه ولی یسریاش دردودل کردن با بقیس 

روزای زوج ،یا شب قبلش تاپیک بزن و تا قبل ساعت 3 عصر بزار تو تاـیک سریع حذف میکنن خدایی

همشو حذف میکنه یا باید یکی یکی لینکشو بزارم؟

همشو حذف میکنه یا باید یکی یکی لینکشو بزارم؟

روزی یکی ،فقط شخصی ها مثلا شنبه یکی دوشنبه یکی چهارشنبه هم یکی