2777
2789
عنوان

زودپز برقي

3582 بازدید | 19 پست

دوستان كسي زود پز برقي داره يا استفاده كرده؟؟سوالم اينه من از زودپز خيلي ميترسم از طرفي بهش نياز دارم شنيدم زودپز برقي امكان تركيدن نداره و خطرناك نيست درسته؟؟

من زودپزبرقی ندارم ولی زودپزدوقلودارم 

الان این جدیداهم نمیترکن .اون زودپزقدیمیای زمان مادربزرگامون میترکیدن نه این جدیدا😅

همون زودپزعادی بخر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم از ترس ترکیدن زودپز برقی خریدم. راضییییی ام. عصای دستمه خداییش. نه بو داره نه صدا. هم زود ...

این پلوپزچندکارس که 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اتفاقا منم از ترس ترکیدن زودپز برقی خریدم. راضییییی ام. عصای دستمه خداییش. نه بو داره نه صدا. هم زود ...

مثلا قورمه برا ۷ ۸ نفر چقدر طول میکشه بپزه

بعد آبش هم مثل زود پز معمولی تبخیر میشه یا نه؟؟

من زودپزبرقی ندارم ولی زودپزدوقلودارم  الان این جدیداهم نمیترکن .اون زودپزقدیمیای زمان مادربزر ...

واقعا؟؟مثلا انواع خورشتها پختي و هيچ خطري نداشته يا مثلا ماهيچه كه زمان پختش طولانيه؟

واقعا؟؟مثلا انواع خورشتها پختي و هيچ خطري نداشته يا مثلا ماهيچه كه زمان پختش طولانيه؟

نه والا😶من ۶ساله دارم استفاده میکنم درهفته حداقل ۴بارداخلش آبگوشت یاسوپ یاماهیچه میپزم تاحالاهم نترکیده .سوپاپ اطمینان داره 

نهایت خطرش اینه که ممکنه ازسوپاپش آب سربره که اونم اگه به اندازه ظرفیتش آب داخلش ریخته بشه دیگه سرنمیره 

من پلوپز میگل خریدم برا جهزیه ام ۲۴ کاره است ولی زودپز نمیشه که ارامپز میشه ولی زودپز نه

من نمیدونم چندکارس ولی زودپزهم میشه 

شایدبرندهاوکارایی هامتفاوته

نه والا😶من ۶ساله دارم استفاده میکنم درهفته حداقل ۴بارداخلش آبگوشت یاسوپ یاماهیچه میپزم تاحالاهم نتر ...

ممنونم از راهنماييت عزيزم فكر كنم بيخود ميترسيدم پس 

برند زودپز دوقلوي شما چيه؟

ممنونم از راهنماييت عزيزم فكر كنم بيخود ميترسيدم پس  برند زودپز دوقلوي شما چيه؟

خواهش میکنم 💖

واسه من لایف اسمایله .ولی اگه خواستی بخری حتمادرمورداون کالای مدنظرت پرس وجووتحقیق کن شایدهنوزم زودپزی باشه که بترکه 😕