2777
2789
عنوان

زودپز برقي

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 19 پست
مثلا قورمه برا ۷ ۸ نفر چقدر طول میکشه بپزه بعد آبش هم مثل زود پز معمولی تبخیر میشه یا نه؟؟

نه زودپز من که آبش تبخیر نمیشه. من پیاز و هرچند تعداد باشه گوشت رو با پیاز سرخ میکنم. سبزی سرخ کرده رو هم میریزم و لوبیای سرخ کرده رو با ادویه بهش اضافه میکنم میزارم میپزه. زودپز من ۱ ساعت و بیست دقیقه ای میپزه. آخرسر بهش رب و آبلیمو رو میزنم میزارم با آرام پز جا بیفته

سلام خانما من زودپز دوقلوی برایتون دارم ده ساله دارم استفاده میکنم همه چی هم توش پختم خورشت و ماهیچه و ابگوشت حتی کله پاچه و سیرابی نزدیک به یکساعت زمان میبره بنظر من طعم غذا تو زودپز خوشمزه تره 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم از ترس ترکیدن زودپز برقی خریدم. راضییییی ام. عصای دستمه خداییش. نه بو داره نه صدا. هم زود ...

سلام عزیزم برنج هم پختی داخلش؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖