2777
2789
عنوان

ایده لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 44 پست
جعفری ی قاشق زنجبیل رنده شده تازه با اب یدونه لیمو ی خیار حلقه شده با یک لیوان اب تو مخلوط کن می‌ریز ...

هر وقت خواستم اخه میترسم صبح برا معدم بد باشه معدم مشکل داره راستی پودر زنجبیل نمیشه حتما باید تازه باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تازشو دیدم ریختن خودمم تازه گرفتم 

بعد صبحونه بخور

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
سلام من صبحونه دونفر دست نون شیری با یه نصف قاشق غذاخوری کره خوردم ساعت ۲ ایروبیک میرم

سلام من کالری شماری نمیکنم ساعت 4هم ایروبیک میرم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

اها راستی ندیده بودم وزنت رو شما وزنت بالاتره واسه همین بهتر کم میکنی و یه خورده که مراعات کنی وزنت کم میشه اما من چون ۶۱ کیلوام باید خیلیی مراعات کنم چون هرچی وزن بیاد پایین تر لاغر کردن مشکل تر میشه

اها راستی ندیده بودم وزنت رو شما وزنت بالاتره واسه همین بهتر کم میکنی و یه خورده که مراعات کنی وزنت ...

اره ی ماه پیش دور شکمم 110بود الان مربیم گفت 100 ولی خودم گرفتم 103 

احتمالا مربیت درست گرفته من دور شکم ۸۳ دور کمرم ۷۱

شما خوبی 

اره ولی رو ۵۸ بهتر بودم ۳ کیلو امسال بیشتر شدم خیلی بی اراده شدم نمیتونم کم کنم

سلام من نیم ساعت حلقه زدم

سلام منم بعد از ظهر رفتم ایروبی500تا طناب زدم الانم میخام نیم ساعت حلقه بزنم دو استکان چای سبز خوردم

سلام عزیزان

اگر میخاید تا عید کلی کلی تغییر کنید با یه رژیم جدید و کم هزینه بهم پیام بدید.

این رژیم بر اساس طب سنتی هست و کاهش وزن خوبی هم داره بین ۵ تا ۱۷ کیلو در دوره ۴۰ روزه

علاوه بر اون هیچ عوارضی نداره بلکه شاداب تر و سرحالتر میشید

بدون دمنوش بدون دارو بدون درست کردن غذاهای عجیب

مناسب برای شاغلین و کسانی که سرشون شلوغه و خیلی وقت آشپزی ندارن

این یه تبلیغ نیست بلکه همون چیزیه که سالها دنبالش بودید

ممنون که وقت گذاشتید و خوندید