2777
2789
عنوان

ایده لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 44 پست
افرین بهت من چند ماهه میخوام ۳ کیلو کم کنم دوهفته رژیم گرفتم ۲ کیلو کم کردم ۵ روز ول کردم دوباره برگ ...

منم میگم تا عید چن کیلو دیگه کم کنم حداقل لباسی که میخام بپوشم 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای تو همین تاپیک بیایم گزارش بدیم هرروز؟😁منم میگم مخصوصا لباس که می‌پوشیم برا عید🥰من قبلا کم ک ...

باشه 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

ببین من میخام فردا برم جعفری بگیرم تا معجونو درست کنم چای دارچینم بخورم روزی نیم ساعت حلقه 500تا طناب 

روزی ی ساعتم ایروبیک میرم 

ببین من میخام فردا برم جعفری بگیرم تا معجونو درست کنم چای دارچینم بخورم روزی نیم ساعت حلقه 500تا طنا ...

منم میرم ایروبیک  میرم سخت کم میکنم زیاد برام فایده نداشت ولی ۲۰ دقیقه حلقه میزنم طنابم نمیتونم اما میدونم ۱۰ دقیقه 

منم میرم ایروبیک  میرم سخت کم میکنم زیاد برام فایده نداشت ولی ۲۰ دقیقه حلقه میزنم طنابم نمیتونم ...

همه حرکت ها رو بزن خسته شدی ب خوشتیپ شدن فک کن تا کم نیاری

باشه خدا کنه کم نیارم دوهفته رژیم بودم تا مهمون اومد اینا ۵ روز ول کردم همش برگشت

این معجونم خوبه من رژیم نمیگیرم سعی میکنم کم بخورم

طرز تهیه رو میشه دقیق بگی

جعفری ی قاشق زنجبیل رنده شده تازه با اب یدونه لیمو ی خیار حلقه شده با یک لیوان اب تو مخلوط کن می‌ریزی میکس که شد میخوری