2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آش رشته درست کردم ولی نخودش شده عین سنگ 🤢🤢

ببین من دیشب درست کردم با لوبیا چیتی و قرمز و عدس هر کدوم نصف لیوان واقعا عالی شد تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت نخود نزنم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

خورشت خلال دارم از دیروز فقط یکم برنج باید بپزم اوف حوصله ندارم

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
ببین من دیشب درست کردم با لوبیا چیتی و قرمز و عدس هر کدوم نصف لیوان واقعا عالی شد تصمیم گرفتم دیگه ه ...

نخود شاید بچشم نیاد ولی طعم آش رشته رو واقعا عوض میکنه...حذفش نکنین

خوب شد؟؟؟؟
ببین من دیشب درست کردم با لوبیا چیتی و قرمز و عدس هر کدوم نصف لیوان واقعا عالی شد تصمیم گرفتم دیگه ه ...

فکر خوبیه. این همه زحمت بکشی بخدا نخودا با اینکه کامل پخته بود ولی عجیبه انگار هیچوقت نپختم. منم دیگه ازین به بعد دیگه نخود نمیریزم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹