2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

417 بازدید | 27 پست

کسایی ک دوستم دارن معیارمو ندارن

کسایی ک دوسشون دارم و دوستم دارن به شکل عجیبی بهم میخوره

بچه ها ب نظرتون ممکن کسی برام دعا گرفته باشه؟

من آدم معتقدی هستم اما دارم اذیت میشم از اینکه همراه و همدم خوبی تو زندگیم نمیمونه

راه قرآنی چیزی دارید بخونم ک اگه جادو چیزی هست باطل شه.؟

واقعا منی ک خیلی پرانرژی بودم دارم کم کم ناامید میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ب خدا توکل کن دعا و اینا ک میگن واست کردن دروغه بخدا من عاشق یکی بودم سرکتاب باز کردم گفت پدرت راضی ب شوهر دادنت نمیشه و دعا بایدببری و بختت بستس و چرت و پرت من توجه نکردم بابام خودش راضی شد ب ازدواجم اما خیلی پشیمونم از انتخابم 

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
منم همینم  هیجکس نه باهام دوست نیشع نه دویت نیمونه دوستیها یه جایی کات میشن و تمام

کسی باهات دوس نشه بهتر از اینه ک بعد ۷سال دوستی با ی بچه خیانت ببینی و نابود بشی کاش با منم کسی دوست نمیشد

کسی باهات دوس نشه بهتر از اینه ک بعد ۷سال دوستی با ی بچه خیانت ببینی و نابود بشی کاش با منم کسی دوست ...

متاسفم...چحوری؟شوهرتون یا دوستتون؟من الان ازدواج کردم  و بچه دارم   ولی خیلی دلم میخواد یکی باشه باهاش رفت امد داشته باشم و حدقل درد دل کنیم  خیلی،تنهام

متاسفم...چحوری؟شوهرتون یا دوستتون؟من الان ازدواج کردم  و بچه دارم   ولی خیلی دلم میخواد یک ...

عزیزم‌من ۷سال با شوهرم دوست بودم عاشقم بود والانم میگه ک هست از خورد و خوراک و هیچی کم نمیزاره تا بگم فلان چیز میخره الان ۸روزه زایمان کردم تمام بارداریم استراحت مطلق بودم و خونه مامانم شوهرم انقد بهم حرف زد مامانمو ناراحت کرد خونوادش یادش میدادن ک بگو پاشه راه بره بچش بیاد پایین و اینا آخرم بچم ۲۰روز زودتر دنیا اومد قبل بارداریم گوشیش دستم نمیداد و رمزش نمیدونستم باردار ک شدم بعد دو ماه گوشی عوض کرد اقر انگشتی خرید گذاشت رو سکوت همش سرش تو اس دادن و روبیکا بود الان ک دیگه بهش زنگ میزنن میره بیرون جواب میده دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم‌من ۷سال با شوهرم دوست بودم عاشقم بود والانم میگه ک هست از خورد و خوراک و هیچی کم نمیزاره تا بگ ...

خیلی سخته 

ولی حالا مطمینی کاری،میکنه؟یبار که نفهمه گوشیو بردار چک کن

بگو چرا رمز،خب گزاشتی پس،کاری،میکنی دیگه.

دعوا قهر  اینا جواب نمیده؟

خیلی سخته  ولی حالا مطمینی کاری،میکنه؟یبار که نفهمه گوشیو بردار چک کن بگو چرا رمز،خب گزاشتی پ ...

نمیدونم شرایط خیلی سختیه مطمئنم ک کاری میکنه اگه نمیکرد پس چرا جلو من رد میده میره بیرون حرف میزنه چرا وقتی من میرم بالا سرش صفحه رو عوض میکنه زایمانم سخت بود حالم اصن خوب نیس درد دارم تو سرمم صدتا فکره اگه خائن باشه نمیتونم باهاش زندگی کنم فقط ب فکر بچمم

منم همینم  هیجکس نه باهام دوست نیشع نه دویت نیمونه دوستیها یه جایی کات میشن و تمام

آخیلی عزیزم منم همین طورم بیا باهم دوست شیم 😁

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
متاسفم...چحوری؟شوهرتون یا دوستتون؟من الان ازدواج کردم  و بچه دارم   ولی خیلی دلم میخواد یک ...

من توام یا تو منی؟

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
عزیزم‌من ۷سال با شوهرم دوست بودم عاشقم بود والانم میگه ک هست از خورد و خوراک و هیچی کم نمیزاره تا بگ ...

ب خدا منم گاهی فقط با این جمله که حتما خدا حکمتی داره آرومم ولی آخه یعنی کسی برا من نیس.؟جالب انقد بهم اصرار میکنن بعد منم مثلا خوشم میاد اما یهو یه اتفاق باعث بهم خوردن میشه ... گاهی دلم میگیره 

نمیدونم شرایط خیلی سختیه مطمئنم ک کاری میکنه اگه نمیکرد پس چرا جلو من رد میده میره بیرون حرف میزنه چ ...

بزار یمدت بگذره روبراه بشی اصن بهش فک نکن 

چون اینجوری به بچت شیر بدی اونم دل درد میگیره اوتوقت صبح و شب باید گریه هاشو  تحمل کنی.

سعی کن اروم باشی فکر خودت باش،چند ماهی،به خودت برس.اونم محلش نده  دعا کن خدا کمکتون کنه سر عقل بیاد

وقتی که سرحال و سرپا شدی حسابی حسابش رو برس الانم فقط بی محلی بده بهش ولی خودت شاد باش