2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 27 پست
چن بار اینطوری تاپیکا دیدم فک کردم طرف بالای سی ساله بعد پرسیدم چن سالته همشون زیر۲۲ بودن😂😂

نه من سنم بالاس عزیزم اتفاقا انقد پرانرژی ام ... فقط اینکه همه چی از دید دو طرف عالی پیش میره یهو نمیشه حرصم میگیره ... من از هر نظر اوکی ام ب خدا هرکی میبینه میگه لابد ازدواج ناموفق داشتی وگرنه بعید دختر ب این خوبی تا این سن متاهل نشده 

ب خدا منم گاهی فقط با این جمله که حتما خدا حکمتی داره آرومم ولی آخه یعنی کسی برا من نیس.؟جالب انقد ب ...

چن سالته عجله نکن من بارها با گریه گفتم خدایا غلط کردم خدایا نجاتم بده بخدا اب شدم فقط استخونام مونده انقد ک میبینم و دم نمیزنم دارم میترکم همش گریه میکنم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توام یا تو منی؟

هرکی ام پیدا میشه یهو از زندگیم محو میشه بدون دلیل 

بعد من اطرافم هرجی ادم هست ماشالا ولی دوست داره کلی خونش مهمونی،و مهنونی میره و دایم خوشن

حالا من صبح و شب تو خونه تنها با بچه شوهرم سر کار هیچ سرگرمی ندارم   

نه من س نم بالاس عزیزم اتفاقا انقد پرانرژی ام ... فقط اینکه همه چی از دید دو طرف عالی پیش میره یهو نم ...

منم سنم کم نیس و مجردم مگه هر کی همه چی تموم  باشه و ازدواج نکنه عیب داره یه جای کار؟چن سالته؟

اگه عالی هستی نباید ب این چیزا فک کنی فکرتو رو چیزای مهمتر متمرکز کن

هرکی ام پیدا میشه یهو از زندگیم محو میشه بدون دلیل  بعد من اطرافم هرجی ادم هست ماشالا ولی دوست ...

والا منم همین طور کجا هستی عزیزم تهرانی؟

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
چن سالته عجله نکن من بارها با گریه گفتم خدایا غلط کردم خدایا نجاتم بده بخدا اب شدم فقط استخونام موند ...

۳۲ :(

حالا زیادم دپ نیستما اما یهو گاها میرم تو فاز دپ 

مثلا میگم ولش همه چیز ک شوهر نیس ته تهش مجرد میمونی

اما میدونی من دنبال رقابت و آی این شوهر کرد من نکردم نیستما 

دلم یه همراه و همدم خوب میخواد فقط آخه خونه تنهام و تنهایی واقعا برا هرکی آزاردهنده س

بزار یمدت بگذره روبراه بشی اصن بهش فک نکن  چون اینجوری به بچت شیر بدی اونم دل درد میگیره اوتوق ...

اره همینکارو میکنم برام دعا کن هرکاریم میکنه دس بکشه ی شب ک خاب باشه انگشتش میزارم گوشیش باز میکنم 

نمیدونم شرایط خیلی سختیه مطمئنم ک کاری میکنه اگه نمیکرد پس چرا جلو من رد میده میره بیرون حرف میزنه چ ...

چقد سخت عزیزم 

واقعا آدم از تنهایی ی جور می‌ترسه از تاهل و خیانت یه جور دیگه

چقد سخت عزیزم  واقعا آدم از تنهایی ی جور می‌ترسه از تاهل و خیانت یه جور دیگه

اره خیلی سخته خصوصا ک جلوی همه بخاطرش وایسادم حیف