2777
2789
عنوان

تنهایی

97 بازدید | 8 پست
من یه دختر مجردم که خدا رو شکر حداقل سرکار میرم  پول هم دارم . اما واقعا تنها هستم دوست دارم . اما ارتباطات من خیلی  پایینه . با جنس مخالف هم جز همکارام با کسی دیگه ای در ارتباط نیستم که اونها هم ارتباط کاری . و همگی متاهل هستن .  منظورم داشتن یه کسی که براش مهم باشی حالا ازدواج هم نشد خیلی مهم نیست گرچه که مهمه برام  . 

من از اینجور زندگی خسته شدم همش میرم تفریح پارک  دربند  مسافرت  اما  حتی اگر طرف مقابلم نباشه که باهاش اینجور جاها برم کسی نیست که براش تعریف کنم حداقل .

یکی هم که میخواست ما باشه تو تایپیک قبلی توضیح دادم نشد . (دلدادگی ) 

من خودم رو به خوندن کتاب و  ارتقا رتبه تو کار و اینها گرم کردم.   سرم رو به آهنگ و موسیقی  و همه اینها مشغوله  تا ببینم این تنهایی کی میخواد تموم شه . 

نمیدونم بقیه چجوری هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنها بادایت تفاوت ک من بیکارم هستم مریض احوالم شدم . الانم خیلی افسرده شدم نمیدکمم واقعا چیکار کنم دارم خفه میشم . فک کار کردن بشم حالم خوب نیس . بیکار تو خونه ناراحت هزارتا فکر و خیال . خیلی بد جایی گیر کردم 😣😣😣 از یطرفم هیچی دیگ نمیدونم  دیگ

منم تنها بادایت تفاوت ک من بیکارم هستم مریض احوالم شدم . الانم خیلی افسرده شدم نمیدکمم واقعا چیکار ک ...

چرا سرکار نمیری خیلی بده بیکاری کامل  درکت میکنم من دوره بیکاری ، بی پولی ، داشتم خیلی آدم رو داغون میکنه   مخصوصا بی پولی  وقتی آدم بی پوله انگار هیچی نیست  . من که این دوران رو گذراندم

چرا سرکار نمیری خیلی بده بیکاری کامل  درکت میکنم من دوره بیکاری ، بی پولی ، داشتم خیلی آدم رو د ...

از وقتی مریض شدم همه جام ورم کرده از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم دیگ دیونه شدم😔😔😔هم از اینکه بی حالم و درد دارم از اینکه چ کاری برم میتونم  کار کنم با این حالم از یطرف هیچی دیگ.

ملت شانس دارن هم میره سرکار هم سالمه هم عشق داره هم پول داره . منم ک اینطوری شدم هیچی دیگ خدا بدادمون برسه زودتر سلامتیمو بدست بیارم حالم خوب شه برم سرکار سرم گرم شه . برام دعا کن .

از وقتی مریض شدم همه جام ورم کرده از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم دیگ دیونه شدم😔😔😔هم از اینکه بی حال ...

چرا مریض شدی علتش چی بوده که همه جات ورم کرده  مریضی خیلی سخته امیدوارم زودتر خوب شی و بری سرکاری

چرا مریض شدی علتش چی بوده که همه جات ورم کرده  مریضی خیلی سخته امیدوارم زودتر خوب شی و بری سرکا ...

نمیدونم گردن درد داشتم این دکتر و اون دکتر تا علتشو پیدا کنم یهو دیدم ی روز زانوهام اینا ورم کرد رماتیسمه انگار . کلا گردن درد و ... همش بخاطر التهابه