2777
2789
عنوان

تنهایی

101 بازدید | 8 پست
من یه دختر مجردم که خدا رو شکر حداقل سرکار میرم  پول هم دارم . اما واقعا تنها هستم دوست دارم . اما ارتباطات من خیلی  پایینه . با جنس مخالف هم جز همکارام با کسی دیگه ای در ارتباط نیستم که اونها هم ارتباط کاری . و همگی متاهل هستن .  منظورم داشتن یه کسی که براش مهم باشی حالا ازدواج هم نشد خیلی مهم نیست گرچه که مهمه برام  . 

من از اینجور زندگی خسته شدم همش میرم تفریح پارک  دربند  مسافرت  اما  حتی اگر طرف مقابلم نباشه که باهاش اینجور جاها برم کسی نیست که براش تعریف کنم حداقل .

یکی هم که میخواست ما باشه تو تایپیک قبلی توضیح دادم نشد . (دلدادگی ) 

من خودم رو به خوندن کتاب و  ارتقا رتبه تو کار و اینها گرم کردم.   سرم رو به آهنگ و موسیقی  و همه اینها مشغوله  تا ببینم این تنهایی کی میخواد تموم شه . 

نمیدونم بقیه چجوری هستن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم تنها بادایت تفاوت ک من بیکارم هستم مریض احوالم شدم . الانم خیلی افسرده شدم نمیدکمم واقعا چیکار کنم دارم خفه میشم . فک کار کردن بشم حالم خوب نیس . بیکار تو خونه ناراحت هزارتا فکر و خیال . خیلی بد جایی گیر کردم 😣😣😣 از یطرفم هیچی دیگ نمیدونم  دیگ

منم تنها بادایت تفاوت ک من بیکارم هستم مریض احوالم شدم . الانم خیلی افسرده شدم نمیدکمم واقعا چیکار ک ...

چرا سرکار نمیری خیلی بده بیکاری کامل  درکت میکنم من دوره بیکاری ، بی پولی ، داشتم خیلی آدم رو داغون میکنه   مخصوصا بی پولی  وقتی آدم بی پوله انگار هیچی نیست  . من که این دوران رو گذراندم

چرا سرکار نمیری خیلی بده بیکاری کامل  درکت میکنم من دوره بیکاری ، بی پولی ، داشتم خیلی آدم رو د ...

از وقتی مریض شدم همه جام ورم کرده از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم دیگ دیونه شدم😔😔😔هم از اینکه بی حالم و درد دارم از اینکه چ کاری برم میتونم  کار کنم با این حالم از یطرف هیچی دیگ.

ملت شانس دارن هم میره سرکار هم سالمه هم عشق داره هم پول داره . منم ک اینطوری شدم هیچی دیگ خدا بدادمون برسه زودتر سلامتیمو بدست بیارم حالم خوب شه برم سرکار سرم گرم شه . برام دعا کن .

از وقتی مریض شدم همه جام ورم کرده از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم دیگ دیونه شدم😔😔😔هم از اینکه بی حال ...

چرا مریض شدی علتش چی بوده که همه جات ورم کرده  مریضی خیلی سخته امیدوارم زودتر خوب شی و بری سرکاری

چرا مریض شدی علتش چی بوده که همه جات ورم کرده  مریضی خیلی سخته امیدوارم زودتر خوب شی و بری سرکا ...

نمیدونم گردن درد داشتم این دکتر و اون دکتر تا علتشو پیدا کنم یهو دیدم ی روز زانوهام اینا ورم کرد رماتیسمه انگار . کلا گردن درد و ... همش بخاطر التهابه

2827
2791
2779
2792