2777
2789

قاسم آباد ندارم . 

بلوار امامت دارم ولی 

چه لباسی میخواین ؟

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم مانتو

آموزشگاه بیگمد هست 

نبش امامت ۲۷

کنار لبنیات کلات

اونجا براتون میدوزن

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

کارشون تمیزه؟

بله 

مزونی میدوزن

سلام

تو تاپیک مدیریت در مورد کاور ژله ای پرسیدید

تجربه خودمو میگم

مبلای ما هم سلطنتی نه نفره س

جنسشم خوب و ترکیه انتخاب کردیم کاورا رو

ولی بعد یه مدت رنگشون تیره میشه کاملا یه قسمتاییش رنگش چرک مرده شده بود در حالی که زیادم مهمون ندارم

صداش اذیت کننده س

مخصوصا شبی نصف شبی یه دقیقه بخای روش بشینی قرچ قرچ صدا میده انگار قولنجش میشکنه

من الان جمع کردم گذاشتم تو انباری به جاش چند متر ملافه یکدست خریدم دور دوخت شد 

روی اونایی که بیشتر استفاده میشه انداختم

به نظر اگه تصمیمتون قطعیه پارچه ای بدوزید که گاهی هم بشورید