2777
2789

قاسم آباد ندارم . 

بلوار امامت دارم ولی 

چه لباسی میخواین ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم مانتو

آموزشگاه بیگمد هست 

نبش امامت ۲۷

کنار لبنیات کلات

اونجا براتون میدوزن

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

کارشون تمیزه؟

بله 

مزونی میدوزن

سلام

تو تاپیک مدیریت در مورد کاور ژله ای پرسیدید

تجربه خودمو میگم

مبلای ما هم سلطنتی نه نفره س

جنسشم خوب و ترکیه انتخاب کردیم کاورا رو

ولی بعد یه مدت رنگشون تیره میشه کاملا یه قسمتاییش رنگش چرک مرده شده بود در حالی که زیادم مهمون ندارم

صداش اذیت کننده س

مخصوصا شبی نصف شبی یه دقیقه بخای روش بشینی قرچ قرچ صدا میده انگار قولنجش میشکنه

من الان جمع کردم گذاشتم تو انباری به جاش چند متر ملافه یکدست خریدم دور دوخت شد 

روی اونایی که بیشتر استفاده میشه انداختم

به نظر اگه تصمیمتون قطعیه پارچه ای بدوزید که گاهی هم بشورید