2777
2789
عنوان

کیا بی گناهو دیدن؟

71 بازدید | 4 پست

چیشد اخرش؟

بهمن چیشد؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

افتضاح تموم شد

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار مبهم و الکی تموم شد

ناهید مرد

مهتابم به احتمال زیاد جنازه بهمن رو پیدا کرده باشه ولی چیزی نگفت به کسی.البته فهمید رشید پدرشه

رشید در اصل بهرام رو نکشته بود و فقط اشتباه کرده بود همون شب که بجای اینکه بهرام رو ببره بیمارستان اول رفت قاتل بهرام رو خاک کرد و وقتی برگشت بهرام مرده بود

فروغ و ابریشمم کلا قضیه رشید و ناهید رو نفهمیدن

حتی قضیه بهمن هم کسی نفهمید فقط مهتاب که اصلا سکانسی نشون نداد و خودت باید به این نتیجه میرسیدی

یلدا هم اون استاده گولش زده بود و براش پیام فرستاد امشب هرچی بینمون بوده پخش میکنم فضای مجازی و آبروت رو میبرم

🤍From isfahan🤍

عطا و پروینم تهش مشخص نشد ولی فکر کنم عطا نمیخواست دیگه برگرده با پروین

جانا هم که دیگه با منفرد رفت

فروغم که خیلی داغون بود کلا وسایلش جمع کرد که یه مدت دور شه از همه

🤍From isfahan🤍