2777
2789
عنوان

خیلی بده 💔

140 بازدید | 16 پست

قدیما تو مدرسه همیشه تنها بودم . همه دوستای دائمی خودشونو داشتن و من همیشه تنها بودم . من هیچوقت هیچ دوستی نداشتم باهاش برم بیرون . الانم که رفتم دانشگاه بعد از مدتی فهمیدم فقط منم تنهام . همه دوستای دائمی خودشونو پیدا کردن و من دوباره تنها موندم و دوباره تکرار شد . الان نمیدونم ناراحتم یا خوشحال که تنهام 🥺💔 نمیدونم مشکل من بوده یا یکی یه دعا یا طلسم برام خونده که اینجوری شدم 😑😑😒 نمیتونم این ۷_۸ ترم آینده رو تحمل کنم . همه میان گروهبندی شن من بی گروه میمونم 😑😑سخته واقعا قبول کنین 💔🖤

نمیدونم چی بگم😕/

برعکس من همیشه سر دسته گروه ها بودم تعیین میکردم کی بیاد کی نیاد🤦🏻‍♀️/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل احتمالا ازخودت نه دعا اعتماد به نفست رو ببر بالا و واسه خودت دوست پیدا کن چون تنهایی خیلی بده و ...

من همیشه تنها بودم واسم عادیه کلا . ولی مثلا واسه درس گروهبندی میشیم من گروه ندارم تنها مشکلم همینه ‌. وگرنه آنتراک میرم استراحت میکنم چیز میخورم واسم مهم نیست 😑😑😑😒😒

سعیتو بکن اگه بااخلاق کسی سازگاری داری باهاش دوست شی

ینفر بود که مثل من درونگرا بود بعد یک ترم تمام سعیمو کردم و همه کار واسش کردم اما اون دیگه نگام نمیکنه و باهام حرف نمیزنه  

بنظرم ذهنت خیلی مقاوم شده که نمیتونی دوست پیداکنی یذره ریلکسترشو

واقعا 😅اصلا دیگه گارد دارم نسبت به بقیه. وقتی حتی اتفاقی تو جمعاهم قرار میگیرم دلم میخاد بزنم بیرون و تنها باشم 😂😂😂

من همیشه تنها بودم واسم عادیه کلا . ولی مثلا واسه درس گروهبندی میشیم من گروه ندارم تنها مشکلم همینه ...

چرا گروه نداری سعی کن عضو یکی از گروه ها بشی بعدا آدم تنها که قرار نیست چیزی نخوره یا اصلا بیرون نیاد گاهی وقتها میبینی تو جمع فامیلی ویا همکلاسی‌ها هم احساس تنهایی میکنی ودلیلش اینه که سعی نمیکنی به کسی یا کسانی نزدیک بشی

چرا گروه نداری سعی کن عضو یکی از گروه ها بشی بعدا آدم تنها که قرار نیست چیزی نخوره یا اصلا بیرون نیا ...

میترسم دوسم نداشته باشن و بگن این اضافیه . آخه قبلا ها خیلی کوچکتر که بودم تو یه گروه بودم و همیشه منو دوست نداشتن و با من بدبودن آخرش اومدم بیرون و دیگه رفت توی ذهنم

میترسم دوسم نداشته باشن و بگن این اضافیه . آخه قبلا ها خیلی کوچکتر که بودم تو یه گروه بودم و همیشه م ...

گفتم که اعتماد به نفست پایین سن وسال و وضعیت الان روبا گذشته مقایسه نکن اون موقع بچه بودی وبچه ها ردت کردن قرار نیست به هر کسی یا کسانی نزدیک شدی ودرخواست دوستی دادی پیشنهادت رو رد کنن چون الان بزرگ شدی ویه دانشجویی