2777
2789

بچه ها ما خونمون ی خوابس قراره وام ورداریم و یکم طلا اینا بفروشیم عوض کنیم حالا وام رو گفتن اردیبهشت میدن و منم قرار بود برا عید خرت و پرت بخرم و لباس اینا مثلا ساعت و چیزای جینگولی حالا شوهرم میگه اینارم نخر و پولامونو جمع کنیم خونه بخریم اما من میترسم این ور از اینا بزنم اون ور یهو وام جور نشه خونه هم نخریم من غصه بخورم که به این خواسته های کوچیکمم نرسیدم حالا شما نظرتون چیه ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر منم تا بعد از گرفتن وام صبر کنید شاید برای زمان گرفتن وام پرداختهایی داشته باشید که نیاز به پس اندازتون باشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

خب عاقلانه اش اینه فعلا نخر، اگر نهایت وام جور نشد بخر. 

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
بنظر منم تا بعد از گرفتن وام صبر کنید شاید برای زمان گرفتن وام پرداختهایی داشته باشید که نیاز به پس ...

میگم ینی جور نشد چی خدایی نکرده اخه قرار بود امسال عید بعضی چیزا بخرم بعضی کارارو بکنم برا عید 

میگم ینی جور نشد چی خدایی نکرده اخه قرار بود امسال عید بعضی چیزا بخرم بعضی کارارو بکنم برا عید 

تصمیم با خودتونه ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
پرداخت منظورت پول بخوابونیم مثلا بانک 

نه وقتی وام میخواهید بگیرید یه سری هزینه های کوچیک کوچیک به دلایل مختلف تو بانک میگیرن آدم پس اندازشو خالی نکنه بهتره.

شما بودین چکار میکردین با اینکه دلتون میخواد هم اون وسایلارو بخرید هم خونه بزرگ داشته باشید 

من الان 6 ماهه هر کار میخوام بکنم میگم بذار خونه مو بخرم دست به پولم نزدم.

نه وقتی وام میخواهید بگیرید یه سری هزینه های کوچیک کوچیک به دلایل مختلف تو بانک میگیرن آدم پس اندازش ...

اهان اره دیگه ورداشتیم یبار اخه شوهرم یهو فکر خونه زده به مخش 

من الان 6 ماهه هر کار میخوام بکنم میگم بذار خونه مو بخرم دست به پولم نزدم.

اهان شماهم میخواید خونه بخرید ببخشید میشه بپرسم کدوم شهرید چند سالتونه چنده خونه اونجا ینی عیدم کاری نمیکنید ؟؟